SOCIAL MEDIA

tiistai 21. toukokuuta 2019

Pihapuuhia, työkuulumisia ja tulevia suunnitelmia

Toukokuun loppu on käsillä ja blogin päivittäminen on pyörinyt yhä useammin mielessä. Kevät on mennyt huisaa vauhtia lomaillen, liikkuen, eskarin loppukiriä hoitaen, töitä hakien ja tulevia häitämme suunnitellessa! Tuntuu, että viikot ovat vain vierineet ohi, vaikka niihin onkin mahtunut paljon kaikkea ihanaa.

Ensi viikon perjantaina miulla on jo viimeinen työpäivä eskariopena ja sitten koittaa kesän työttömyys. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, tulee huiliminen kyllä ihan tarpeeseen ja onhan tuossa kesän aikana paljon järjesteltävää juhliemme osalta <3 Syksyksi sain jatkoa samaan tehtävään, joten ainakin syksyn työtilanteen puolesta voi olla levollisin mielin. Mikä parasta, meillä alkaa syksyllä ihan uudenlainen joustava esi- ja alkukasvatustoiminta pyörimään ja pääsen työskentelemään ihanan ystäväni työparina ja muutenkin kivan oloisessa tiimissä!


Mitä muuta sitten kevääseeni on mahtunut? Kävimme Saariselällä pääsiäisenä lomalla Mikon kanssa ja reissu oli kyllä ihan täydellinen - paitsi, ettei päästy porosafarille, koska lunta oli jo liian vähän, mutta jäipähän jotain seuraavaan kertaankin! Hiihdettiin, lasketeltiin, liikuttiin luonnossa, saunottiin, syötiin hyvin ja vietettiin aikaa yhdessä. Arvelin jakaa teille esittelypostauksen merkeissä hieman suosituksiakin Saariselän käyntikohteista ja hotellistamme.

Saariselän jälkeen alkoikin kevät tulla tohinalla ja puutarhakärpänen puraisi. Kotimme piha oli edellisten omistajien jäljiltä hieman rempallaan tai ei ainakaan meidän makuumme. Koira-aita ja jättimäiset kivet saivat kyytiä, piha-alue täyttyi Kekkilän Rantakivistä, terassi sai kauniin pinnan käsittelyn jälkeen, puutarhakalusteet löysivät tiensä terassille ja porttikin saatiin korjattua piha-aitaan sopivaksi. Miten ihanaa olikaan viime viikonloppuna istua takapihalla auringonloisteessa ja katsella kaunista lopputulosta. Nyt myös taloyhtiömme pihaa on päätetty hieman kunnostaa istuttamalla sinne uutta nurmikkoa vanhan sammaloituneen ja littaantuneen tilalle - ketkäs muut siellä innoissaan jo uutta multaa levittelivät kuin nämä viherpeukalot!Paljon kivoja juttuja on myös tulossa, sillä viikonloppuna pääsen auttamaan ystävääni muutossa ja juhlimaan toisen ystäväni synttäreitä. Tulevalla viikolla käymme työporukalla syömässä ja torstaina saakin viettää vapaapäivää. Ihania ja rentouttavia juttuja tulossa siis! Myös blogin suhteen miulla on paljon uusia ideoita mielessä ja odotankin jo, että miulla on aikaa istahtaa koneelle uusia postauksia kirjoittelemaan!

Mitä teille kuuluu? Millaisia suunnitelmia teillä on alkukesälle? :)

14 kommenttia :

 1. Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta! Itsellä viikonloppu menee osittain töissä :)

  VastaaPoista
 2. Jossain oli artikkeli, että ope on toukokuun lopussa kuin pesukoneessa ja musta tuntuukin, että joku on laittanut jo linkouksen päälle... Huh huh... Vielä kun 8 työpäivää selviäis...

  Mulla alkoi salilla seitsemän viikon kertausharjoitukset ja kesäloman alussa odottaa Kreikan matka. Takapihalle saatiin uusi pöytä ja oleskeluryhmä ja se "korkattiinkin" jo kummitädin kanssa pienillä grilli-illanistujaisilla.

  Olen yrittänyt suunnitella kesän lomareissua ja meilläkin on ollut puheissa Saariselkä. Tosin puheissa on ollut myös Lofootit, Viro, Tanska... Hulluksi tulee pieni vaakaihminen, kun pitäisi päättää tämmöisiä... :)

  Mukavaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä allekirjoittaa tuon pesukoneessa pyörimisen, vaikka minulta puuttuikin arviointivelvote 😂 Toivottavasti teillä on ihana reissu! 💞

   Poista
 3. Ihanat lomamaisemat! Ja lomanne kuulostaa juuri nappivalinnalta :)

  VastaaPoista
 4. Nyt nautit vaan kesästä, jos kerta syksylle on töitä jo tarjolla :) Meillä on heti kesäkuun alussa siskoni valmistujaisjuhlien väsääminen, sitten miehen joukkueen hyväntekeväisyys illallinen ja vaikka mitä! :D Pitää yrittää nauttia joka hetkestä, koska kohta huomaa, että onkin jo elokuun loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kesästä pitää nauttia, se on kuitenkin lyhyt (ja toivottavasti vähäluminen!). Mukavia juhlia sinulle :)

   Poista
 5. Kuulostaa samanlaisen vauhdikkaalta ja tapahtumarikkaalta keväältä kuin meilläkin. 😊 Mukavaa alkavaa kesää! Säät on ainakin suosinut puutarhahommissa. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 6. Mulla on kans ollu kiireinen kevät harkan aloittamisineen ja viimeisten koulutehtävien hoitamisineen. Alkukesälle suunnitelmissa on ainakin ystävän valmistujaisjuhlat, yksien ylppärijuhlien kuvaaminen ja viikonloppureissu Helsinkiin :)

  VastaaPoista
 7. Saariselälällä ei ole tullut koskaan käytyä. Nyt herätit ajatuksen, että siellä pitäisi käydä :) Omaa kesän alkuun kuuluu: lomaviikko Kreikan saarella, töissä rennonmpaa otetta ja mökillä käyntiä sekä pyöräilyä. Nauti "vapaasta" kesästä ilman töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti lomasta Kreikassa ja syö paljon sitä ihanaa kreikkalaista ruokaa ☀❤ Ja kannattaa ehdottomasti käydä Saariselällä, jos tilaisuus tarjoutuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)