SOCIAL MEDIA

lauantai 16. helmikuuta 2019

Kuukauden kuulumiset

Aika on vierinyt aivan älytöntä vauhtia, sillä viimeisimmästä postauksesta on kulunut jo kolme viikkoa. Siinä ajassa onkin ehtinyt tapahtua mielettömän paljon ihania ja suuriakin juttuja, joita haluankin teille jakaa. Nämä jutut ovat kyllä tehokkaasti vieneet aikaa blogilta, mutta ehkäpä nyt kaiken hässäkän tasaannuttua miulla on enemmän aikaa postaillakin - ehdin päästä jo niin kivaan vauhtiin blogin kanssa ennen tammikuun loppua!Viime viikkoina olen..

...muuttanut ihka omaan kotiin! Tammikuun viimeisellä viikolla pakkailtiin tehokkaasti ja vielä tehokkaammin siivottiin vanhaa sekä uutta kotia. Puunaamista riitti kyllä etenkin uudessa kodissa, mutta ainakin nyt tietää, että asuu puhtaassa, itse siivotussa kodissa, jonne on mukava tulla.

...helmikuun toisena päivänä muutettiin loputkin tavarat uuteen kotiin, nostettiin jalat sohvalle ja kilisteltiin kuoharilla! Oma koti, josta saa tehdä juuri meidännäköisen tuntuu edelleen yhtä ihanalta kuin tuona lauantaina <3

...sairastanut kaksi flunssaa. Ensimmäinen flunssa tuli kolmisen viikkoa sitten ja kun siitä paranin ja ehdin muutaman päivän olla terveenä, sain uuden flunssan, joka vei voimat niin, että olin sairaslomallakin kolme päivää. Toivotaan, että nyt on flunssat tältä talvea sairasteltu!

...nähnyt paljon rakkaita ihmisiä. Meillä on käynyt ennätyspaljon vieraita kuluneen kahden viikon aikana (ja olen sen myötä syönyt myös ennätysmäärän pullaa vieraiden kanssa kahvitellessa :D). On ollut kiva kutsua läheisiä kylään katsomaan meidän uutta kotia ja turisemaan kuulumisia - itsehän en malttaisi oikein töiden jälkeen muualla ollakaan kuin kotona!

...käynyt kasvohoidossa Joensuun Ecobeautyssa sekä hieronnassa JenniMovesilla. Molemmat hemmottelut olivat valmistujaislahjojani, jotka pääsin vihdoinkin käyttämään ja ne tulivat kyllä täydelliseen saumaan <3

...käynyt Sotkassa, Maskussa ja Askossa niin monta kertaa, että saan varmaan kohta liikkeisiin jonkin kanta-asiakaskortin.. Ollaan etsitty milloin mitäkin juttua kotiimme ja kierretty näissä liikkeissä useampaankin kertaan. Nyt ainakin hetkeksi vaikuttaa siltä, että meillä on tärkeimmät jutut hankittuna - verhojahan voi shoppailla netistäkin ;) Vinkatkaa joensuulaiset muuten, jos teillä on suositella myymälää, jossa olisi kivoja kappaverhoja!

...viettänyt aikaa ihan vain oleillen. Sohvalla loikoilu, villasukan neulonta ja saunominen ovat olleet aivan ykkösjuttuja yhdessä rentoutumiseen <3

...liikkunut kovin vähän sairasteluista johtuen. Eilen pääsin kuitenkin ihanan ystäväni kanssa oikein pitkälle kävelylenkille ja kartoitimmekin uuden kotimme lähimaastot ja lenkkeilymahdollisuudet perinpohjaisesti.

...haaveillut blogin päivittämisestä. Onneksi tämä haave nyt vihdoin tänään toteutui ja huomenna arvelin jo valmistella seuraavia postauksia, jotta pääsen taas kiinni siihen kivaan rytmiin, joka minulla oli ennen muuttohässäkkää!

Mitäs teille kuuluu? :) 

12 kommenttia :

 1. Onnea uuteen kotiin ja toivottavasti alkava kevät häätää kaikki flunssapöpöt kauas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan, että häätää, sillä täällä ollaan taas flunssan kourissa!!

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Ja aivan mahtavia nämä kuvat, wow!!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin <3 Mekin sairastettiin neidin ensimmäinen flunssa, josta vielä nuhaisuutta jäljellä - toivottavasti ei ihan heti uusi tauti tule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Toivottavasti säästytte lisäsairauksilta! Itsellänihän on menossa vasta kolmas flunssa kuukauden sisällä..

   Poista
 4. On varmasti ollut ihanaa, nyt kun olette saaneet muuton alta pois ja päässeet ihan kunnolla asettumaan taloksi <3 Täälläkin blogi on päivittynyt viime aikoina hyvin harvakseltaan, mutta en jaksa enää ottaa siitä kummempaa stressiä.. :) Voi ei, kaksi flunssaa peräkkäin! Itseasiassa täälläkin ollaan taas flunssassa, kun tammikuun alussa sairastin jo yhden.. En ymmärrä, mihin miun vastustuskyky on oikein kadonnut! Noh, jospa se tarkoittaisi sitä että kevään saisi viettää terveenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän molempien vastustuskyky taitaa olla kadonnut taivaan tuuliin.. Minulla menossa nyt kolmas flunssa kuukauden sisällä! En ole varmaan koskaan täysin parantunut ensimmäisestäkään, ei kai tämä muuten voi olla edes mahdollista..

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! Flunssa on ahdistellut täälläkin mutta sain onneksi selätettyä sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hienoa, että olet saanut pidettyä itsesi terveenä!

   Poista
 6. Upeita kuvia! Meillä ollaan selvitty ilman flunssia koko talvi, vielä. Tuntuu, että ympärillä, vapaalla ja töissä, on moni ollut flunssna kourissa. Ihme ettei tautia ole tullut itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti selviätte jatkossakin ilman tauteja - sairastaminen on rasittavaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)