SOCIAL MEDIA

torstai 17. tammikuuta 2019

Muuttohommia ja illanviettoja

Muuttohommia, uuden lukukauden aloitusta, ystävien näkemistä ja vapaa-ajanviettoa on mahtunut kuluneeseen viikkooni. Blogin päivittäminen on pyörinyt monena päivänä mielessä, mutta tekemistä on ollut jotekin hirmuisesti. Vihdoinkin on aikaa istahtaa alas ja kertoa hieman viime päivien kuulumisia teille. Opiskeluaikojen jälkeen en enää ollenkaan kaipaa sitä tunnetta, että koko ajan on kiire ja tuntuu, että nyt juuri viime päivät ovat menneet aika huiskeessa - nyt on aika jo rentoutua!

Muuttohommat ovat edistyneet oikein mallikkaasti. Kävimme viikonloppuna jälleen huonekalukaupoilla (ja kysyinkin, saammeko jonkin klubikortin, kun käymme joka sunnuntai kiertelemässä ja kaartelemassa kaupoissa) tarkoituksenamme hieman katsastaa vaihtoehtoja rappusten alle tulevaan säilytysratkaisuun. Kierrettyämme muutaman myymälän, aloimme pohtia, tarvitsemmeko sinne heti säilytysratkaisun vai pärjäisimmekö kenties olohuoneen lipastolla. Lopulta etsinnässä olikin lipasto olohuoneeseen, sillä päätimme hankkia portaiden alle säilytysratkaisun sitten, kun näemme, mille pitää vielä löytää paikka.

IMG_7417

Oikeastaan tykkään ihan hirmuisesti kierrellä huonekaluliikkeissä; niissä saa fiilistellä omaa tulevaa kotia ja miettiä, millaiset jutut tekisivät kodista meidän näköisen. Voin kierrellä niissä ihan vain katselemassakin ilman ostoaikeita, koska on kiva nähdä erilaisia vaihtoehtoja, joista voi sitten myöhemmin valita itselleen sopivan. Sunnuntaina kuitenkin löysimme ihanan lipaston olohuoneeseemme, ja mikä parasta, se oli vielä miehen ehdottama ja erityisesti hän piti siitä! Olen miettinyt, päällepäsmäröinkö minä liikaa toiveideni kanssa, mutta ilmeisesti meillä on vain hyvin samanlainen maku, sillä molemmat ihastuimme lipastoon!

Työt ovat sujuneet omalla painollaan ja olen taas päässyt kiinni eskarirytmiin. Tuntuu, että päässä on paljon kivoja jaksoideoita, joita lasten kanssa haluan päästä toteuttamaan! Silloin on oikeastaan aika kiva käydä töissä, kun itsellä on fiilis, että "tänään tehdään kivoja juttuja oppien samalla jotain uutta". Ainakin vahvasti tiedän, että opettaminen on miulle ihan oikea ammatti.

IMG_7450
Ystäviäkin ollaan ehditty nähdä useampana päivänä. Ollaan vietetty pariskuntailtaa Jennin ja hänen miehensä kanssa sekä toisen ystäväni kanssa vietettiin rentouttava perjantai-ilta pizzaa valmistaen, saunoen ja höpötellen! Tuollaiset rennot illanvietot on kyllä niin parhautta ja saavat hymyn huulille vielä pitkäksi ajaksi. Pitäisi vain näin aikuisenakin useammin muistaa kyläillä ja kutsua ystäviä käymään - jotenkin sitä aina vain ajattelee, että kaikilla on varmaan omat menonsa ja että ihmiset haluaa jo rentoutua perjantai- ja lauantai-iltaisin eikä raahautua kyläilemään, vaikka nytkin kaikki olivat mielissään, että nähtiin!

Viikonlopun suunnitelmina on taltuttaa tämä kurja flunssa, joka yrittää iskeä kyntensä minuun. Toivon, että suuremmilta flunssailuilta säästyn, sillä ystäväni Tuuli olisi tulossa käymään lauantaina ja voi miten olen odottanut hänenkin näkemistään! Mikäli flunssa hellittää, voisin sunnuntaina tai alkuviikosta jälleen pakkailla muuttolaatikoihin lisää tavaraa, koska on mukavampi tehdä muuttoa pikku hiljaa kuin rysäyttää kaikki tavarat yhtenä päivänä laatikoihin!

Mitäs teille kuuluu? :)

11 kommenttia :

 1. Meilläkin on isoja juttuja tulossa; ensi viikolla nimittäin palailen töihin ja neiti aloittaa päivähoidossa - jälkimmäinen jännittää sekä ylipäätään koko paletin pyörittäminen, mutta eiköhän sen saa jotenkin sujumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no teillähän on isoja muutoksia myös tulossa! Varmasti kaikki lähtee luonaamaan, tsemppiä silti alun mahdollisiin haasteisiin :)

   Poista
 2. Voihan tyhmä flunssa taas, toivottavasti ei pääse kunnolla iskemään! Oli kyllä tosiaan ihana nähdä, siitä on riittänyt virtaa ja hyvää mieltä pitkäksi aikaa :-) Miehet olivatkin tänään törmänneet salilla! Kiva että löysitte olohuoneeseen lipaston, kuulostaa oikein kivalta! Tiedän itsekin tuon kivan huonekalukaupoilla kiertelyn fiiliksen, se on aina kivaa vaikkei mitään ostaisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että flunssa tosiaan hellittää pian! Ja Mikko kertoikin, että olivat vierekkäisissä laitteissa treenanneet - oli vissiin ollut muutama muukin, kun KAIKKI miesten pukukopit oli varattu 😂

   Poista
 3. Huonekaluostoksissa paras vaihe on kyllä se kaupoilla pyöriminen ja ideoiminen :) Toivottavasti saat flunssan taltutettua!

  VastaaPoista
 4. Muuttamisessa parasta on se uuden kodin sisustaminen ja laittaminen :D. Toivottavasti flunssa menee äkkiä ohitse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin ihanaa! Odotan niin kovasti, että päästään jo omaan kotiin <3

   Poista
 5. Odotan kovasti näkeväni millaiseen lipastoon ihastuitte molemmat. :) Toivottavasti kirjoittelet siitä vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se vielä blogissa tosiaan nähdään sisustuspostausten yhteydessä! 😍

   Poista
 6. Oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa! 😘 Huonekalukaupoilla kiertely on tosiaan kivaa puuhaa - pian pääsettekin jo muuttamaan ja saatte uudet tavarat paikoilleen ❤️ Tsemppiä vielä viime hetken pakkailuihin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)