SOCIAL MEDIA

sunnuntai 9. syyskuuta 2018

ARVONTA: voita 6kk treenit kotiin ja salille

Tykkäisitkö treenata kotona, mutta et oikein tiedä miten? Kaipaatko salille uusia ideoita? Vai haluaisitko kenties kokeilla HIIT-treenejä, jotka polttavat tehokkaasti rasvaa eikä niiden toteuttamiseen mene puoltakaan tuntia? Olisiko ihana rentoutua raskaan työviikon jälkeen mindfulness-joogan parissa?

Jos vastauksesi on yhteenkään kysymykseen kyllä, tämä arvonta on kuin tehty sinulle! Treenaakotona.com on monipuolinen treenisivusto, josta löydät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan treenin - ja mikä parasta, napsauttamalla videon päälle, saat treenata ammattilaisen opastuksessa juuri silloin kuin sinulle sopii! Salitreenejä lukuunottamatta kaikki treenit voi toteuttaa kotona etkä tarvitse välttämättä edes mitään välineitä treenin suorittamiseen. Mukana on kuitenkin myös jumppia, joissa käytetään esimerkiksi kuminauhaa, käsipainoja tai keppiä vastuksena.

IMG_8813

Treenaakotona.comin valikoima on laajentunut vuosien saatossa todella isoksi ja sivustolta löytyy jokaiselle jotakin; ei ole väliä oletko nuori vai vanha, aloittelija vai konkari tai etsimässä lyhyttä tai pitkää treeniä, sivustolta löytyy aivan varmasti sopiva! Lisäksi löydät ravintoon liittyviä ohjeistuksia sekä esimerkiksi vinkkejä työergonomian parantamiseen.

Yhteistyössä Treenaakotona.comin kanssa haluamme tarjota yhdelle lukijalleni puolen vuoden ilmaiset treenit (arvo noin 90€)!

Arvontaan on aikaa osallistua 9.9.-19.9.2018 ja arvonnan voittaja ilmoitetaan 20.9.2018!

IMG_8810Osallistumisohjeet:


1. Yhden arvan saat seuraamalla blogiani Bloggerissa tai blogini Facebook-sivulla Haaveita ja hauiskääntöjä.

2. Kaksi arpaa saat seuraamalla sekä Bloggerissa että Facebookissa.

3. Kolmas arpa on mahdollista lunastaa seuraamalla blogiani Blogit.fi:ssä.

4. Kommentoi tähän postaukseen/Facebookin sivulle, monellako arvalla osallistut ja voit halutessasi kertoa, miksi juuri sinun pitäisi saada puolen vuoden treenit! Lisää mukaan sähköposti, josta sinut tavoittaa!

Onnea arvontaan!

12 kommenttia :

 1. kahdella arvalla osallistun!:-)
  janina.vuorenmaa@kolumbus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua Janina, laitan siulle sähköpostia tänään! :)

   Poista
 2. Osallistun kahdella arvalla. Kaikenlaiset valmennukset tuovat aina lisäpotkua ja uutta mielenkiintoa omaan tekemiseen, joten tällainen paketti olisi hyvin tervetullut :)
  uusialkuni@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella mukana. :) Inspiraatiota kaipaisin..

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun yhdellä! Seuraan Facebookissa ja RSS kautta, mutta se ei taida laskea bloggeriksi sitä. :p

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukana :)
  Hennahirvonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kolmella arvalla mukana. Olen juuri aloittanut terveellisemmän elämän projektin ja ainakin nyt aluksi kotikuntoilu on tuntunut miellyttävimmältä. Minulla jonkin verran on kuntoiluvideoita ennestään, mutta tuolta sivustoilta saisi motivaatiota lisää ja opetusta, että varmasti tekee liikkeet oikein, tosi monipuolisesti tuolla kaikkea, ihastuin, nyt olkoon onni myötä! :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana ja hakusessa jälleen uusia ideoita kohti parempaa loppuelämää.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi tämä olisi ihana motivaattori päästä rapakunnosta ja saada energiaa syksyyn :) Ja kun tälläisen voittas, olisi pakko oloittaa treenaaminen. Ei olisi enää tekisyitä :D Kahdella arvalla tavoitellaan parempaa hyvinvointia ja mukavia treenihetkiä!
  taijaylimattila@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kolmella arvalla mukana!

  Synnytin tasan 6 päivää sitten ja olen aloittanut jo vaunulenkit mutta salille pääseminen tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta kun minimuru on tissillä lähes kokoajan :D Kotona treenaaminen onnistuisi ja kunto onkin rapistunut tässä viimeisen 9kk aikana...

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana!
  KOkemuksesta tiedän, että varsinkin syksyisin ja iltojen pimetessä motivaatio lähteä salille treenaamaan vähenee, joten kotitreenivinkit olisivat aivan fantastisia!
  emilisko@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Olis hyvä lisä nykyiseen treeniin ja koska olit paras perehdyttäjä! 😊🌸 saa.re@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)