SOCIAL MEDIA

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Mitä mahtuu yhteen kesälomaan?

Yhteistyössä Offerilla.com

Kesälomaa on jäljellä enää tämä päivä - tai oikeastaan tämäkin on jo viikkovapaa, mutta koska se on sopivasti loman jatkeena, voinee sitä kai kutsua lomaksi ;) Loma meni aivan käsittämättömän nopeasti, vaikka lopulta sainkin sen aikana vaikka mitä aikaiseksi; ikkunat ja matot pesty, uusi auto hankittu, lattiat luututtu, koulutehtävä palautettu, kavereita nähty oikein urakalla ja viikon loma vietetty perheen luona. Aivan täydellistä; loma ei ollut täynnä tekemistä joka päivälle, vaan välissä oli myös niitä ihania rentoja päiviä, jolloin ei ollut pakko tehdä yhtään mitään.

Ainoa tavoitteeni lomalle olikin rentoutua sekä käydä kotopuolessa perheen luona - kaikki tavotteet siis saavutettu ja vielä vähän enemmänkin. Huomasin myös lomalla, että kotihommien tekeminen on paljon helpompaa silloin, kun takana ei ole jo koulu- tai työpäivää. Koti pysyy siistinä, kun on aikaa ja energiaa (vai pitäisikö rehellisesti vain sanoa viitseliäisyyttä) laittaa tavarat niiden omille paikoille sekä siivota sotkut heti, jos niitä pääsee syntymään. Myös ruuanlaitto on huomattavasti kivempaa, jos se on päivän ainoa pakollinen aktiviteetti. Onnistuin monena päivänä yllättämään Mikon, kun kotona olikin ruoka valmiina, tavarat paikoillaan ja nainenkin vielä hyvällä tuulella - yleensä kiirepäivinä jokin osa-alue kärsii ja koska en halua olla äkäinen akka, yleensä se on tavaroiden paikoilleen laittaminen, mikä unohtuu..

IMG_8602 – kopio

Loman aikana pääsin myös tutustumaan itselleni ihan uuteen tuttavuuteen nimittäin Offerillaan! Offerillan nettisivuilta löytyy suuri määrä erilaisia alennuskuponkeja suurimpien kaupunkien yrityksiin sekä jonkin verran tuotteita, joita voi tilata kotiin. Saatuani lahjakortin Offerillalle, päätin hyödyntää sen heti viemällä perheeni syömään American Dineriin Tampereella. Ravintolassa syöminenhän on lähtökohtaisesti aina merkittävästi kalliimpaa kuin kotona syöminen, mutta joskus on kiva hemmotella itseään ja läheisiään valmiilla ruualla.

Valkkasimme kahteen burgeriin ja kahteen salaattiin oikeuttavat lahjakortit, jotka piti vain ladata puhelimeen tai tulostaa paperille (minä perinteisenä paperinrakastajana tietenkin tulostin ne, koska suhtaudun edelleen hyvin skeptisesti pelkkiin mobiililippuihin..). Säästöä tuli heti neljä euroa per burgeri ja salaatti, joten nelihenkisessä perheessä se tarkoittaa jo lähes yhden annoksen hinnan säästöä - ei hullumpaa! Maksaminenkin kävi vaivattomasti, sillä tarjoilija otti mukaansa lahjakortit ja homma oli sillä kuitattu. Etukäteenhän hieman jännitin, miten homma mahtaa toimia, sillä pelkäsin edullisten lounaslippujen olevan liian hyvää ollakseen totta - vaan moitteettomasti ja varmasti toimivat ja kaikki saivat mahat täyteen. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan Offerillan tarjoukset, jos olet menossa syömään jonnekin suurempaan kaupunkiin.

IMG_8600 – kopio

Offerillan tarjoukset eivät rajoitu ainoastaan ravintolapalveluihin vaan tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja aina hieronnasta ja keilailusta autojen sisäpesuun. Ja hinnallahan niitä ei ole pilattu, sillä keilaustakin saa tunnin vain kahdella eurolla! Aika edullista kesälomatekemistä ja miksei ihan arkipuuhaakin. Ehkä palvelut vielä jonain päivänä laajentuvat tänne Itä-Suomeenkin ja pääsen nauttimaan edullisista ostoksista muulloinkin kuin loma-aikoina :)

Kaiken kaikkiaan loma oli ihanan rentouttava ja nyt on energiaa palata jälleen huomenna töihin. Ja kuvitella, miulla on enää yhdeksän työpäivää ennen kaupantäti-urani loppua! Tuntuu samaan aikaan todella hurjalta, mutta myös positiivisella tavalla jännittävältä, sillä toivon, että syksyllä pääsen tekemään edes sijaisuuksien muodossa oman alani töitä :) Tänään aion kuitenkin vielä nauttia lomasta, sillä lämpömittari näyttää yli kolmeakymmentä ja kunhan Mikko tulee töistä, aiotaan hypätä fillareiden selkään ja kiitää läheiselle uimarannalle nauttimaan lämpimästä järvivedestä ja auringosta <3

IMG_8603

Oletteko ostaneet koskaan mitään Offerillan kautta? Ja joko olette viettäneet lomanne ja mitä kaikkea siihen on mahtunut? :)

10 kommenttia :

 1. Ihanan kuuloinen loma sulla! <3 Nauti vielä viimeisestä viikosta:) Pitää joskus kokeilla tuota Offeria, mä en oo nimettäin koskaan kokeillut, vaikka joskus tarjouksia selaillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti, ei oo mitään hölynpölyä! Ite oon aika skeptinen aina sen suhteen, jos joku tarjoaa tuntuvia alennuksia, että miten vaan mahtaa sitten toimia, mutta tähän ei tarvinnut pettyä :D

   Poista
 2. Offeri ei ole tuttu, mutta nytpä tiedän senkin! :)

  Mulla alkaa kesis ensi viikolla, wuhuu, vihdoinkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua, jos sieltä löytyisi jotain kivaa lomatekemistä :)

   Poista
 3. Sun blogi on mulle uusi tuttavuus ja heti kiinnitin huomiota blogisi nimeen. Minusta se on hyvä! Hyvän kuuloinen loma teillä ja pitää pistää offeri katsastukseen. Joskus aikoinaan yhtä toista tarjouspalvelua käyttänyt mutta offeria. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, et uskokaan, miten kauan väänsin blogin nimen kanssa, jotta sain siitä mieluisan :D Ja joo, miekin kuulin Offerillan edeltäjästä, ei vissiin ollut huono sekään! :)

   Poista
 4. Siun loma kuulostaa menneen ihan täydellsesti :) Ja ihanaa että ehdittiin myös näkemäänkin <3 Olen kuullut tuosta Offerillasta, mutta en ole sen tarkemmin tutustunut heidän sivuihinsa/tarjouksiinsa - täytyypä pistää merkille jos joskus vaikka pääkaupunkiseudulla jotain hyviä alennuksia tarvitsisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli tosi ihana, että ehdittiin nähdä! <3 Ja joo kannattaa, kun oot seuraavan kerran Helsinkiin menossa, sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa - suppailuakin oli vaan seitsemällä eurolla!

   Poista
 5. Offeri on minulle ihan uusi tuttavuus. Todella kiva loma sinulla on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sieltä löytyy joskus jotain mieleistä, jos tulee tarve :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)