SOCIAL MEDIA

sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Uudet ihanat aurinkolasit - tervetuloa kesäpäivät!

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Aurinkolasien hankinta on joka vuosi yhtä haastavaa; ostaako samanlaiset kuin kolmena edellisenä vuonna vai kokeilla jotain uutta. Yleensä päädyn kokeilemaan kymmeniä erilaisia laseja vain todetakseni, etteivät ne todellakaan pue minua. Ja yleensä laatikosta löytyy ne viimevuotiset lasit, jotka on vähän vinksallaan, koska on tullut istuttua niiden päälle muutaman kerran, mutta silti ne vain ajavat asiansa. Tänä keväänä laatikosta ei vain löytynyt yhden yksiä aurinkolaseja, joten katse täytyi kääntää aurinkolasihyllyjen puoleen.

Kuva: @lellucata

Kuva: @lellucata

Kuva: @lellucata
Suunnistin niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Citymarkettiin, koska tiesin siellä olevan laaja valikoima laseja. Toki merkkilasejahan ei Cittarista löydy, mutta toisaalta itseni tuntien en haluaisikaan liiskata autonpenkkiin sadan euron aurinkolaseja. Testailin jälleen kaikkia RayBan jäljitelmistä pilottilaseihin lähes kaikissa mahdollisissa väreissä. Minulla on aina ennen ollut pilottilasit mahdollisimman neutraalina ruskean sävynä, mutta tänä vuonna päätin repäistä työkaverin suosituksesta ja nappasin mukaan erehdyttävästi pilottilaseja muistuttavat lasit, mutta niiden kulmissa oli kissamaiset kolmiot, jotka tekivät laseista persoonallisemmat.

Hauskintahan on, kun näkee kavereiden ilmeet, kun lasit ovat ensikertaa nenällä. Toinen työkaverinihan tokaisi heti, ettei koskaan pukisi moisia, mutta sen jälkeen tulleet kommentit ovat kyllä olleet myönteisiä :D Tärkeintä kuitenkin, että rohkenin kerrankin ostaa jotain erilaista kuin aina ennen ja toisaalta lasit näyttävät todella kivoilta erilaisten vaatteiden kanssa. Ei siis varmasti huono valinta ja toisaalta kun ne olivat edulliset, voi rinnalle ostaa toisetkin lasit, jos osuu jotkut kivat kohdalle!

Kuva: @lellucata

Tärkeintä itselleni tuossa vaiheessa oli vain löytää jotkut lasit, sillä edessä siinsi Blog Awardsit ja koko viikonlopulle oli luvattu auringonpaistetta. Onnekseni pääsin Inspiration Blog Awardsien etkoilla tutustumaan Instrumentariumin pisteeseen, joka oli täynnä aivan ihania aurinkolaseja! Millan kanssa testailtiin ensin peilin edessä erilaisia vaihtoehtoja ja lopulta löydettiin henkilökunnan avustuksella omaan makuumme ja päänmuotoomme sopivat lasit. Ja tiedättekö, ei olleet pilottilasit, vaan nuo kuvissa vilahtavat ihanat, hieman persoonallisemmat aurinkolasit!

Kuva: Jere Viinikainen

Kuva: Jere Viinikainen
Neutraalista väristä en edelleenkään lähtenyt tinkimään lasien sovituksessa, sillä haluan aurinkolasien mätsäävän vaatteeseen kuin vaatteeseen. Tietenkin jos hankkisin useammat lasit, niitä voisi ottaa hieman erilaisilla väreillä ja kuoseilla. Haaveissani onkin ollut, että voisin joskus hankkia prameammatkin lasit ja ehdottomasti niille kotelon, etteivät ne pääse liiskaantumaan tai naarmuuntumaan.

Erityisesti noissa Instrumentariumin pisteellä kokeilemissani laseissa minua miellytti niiden muoto, väri ja se, että ne sopivat jopa tuon mekon kanssa! Aika harvoin tulee tietysti mekon kanssa käytettyä laseja, mutta kesä tulee ja miksei esimerkiksi rennoissa kesähäissä voisi olla aurinkolasit silmillä juhlahumusta nauttien!

Mitä tykkäätte laseista ja millaiset ovat teidän suosikkilasinne? :)

10 kommenttia :

 1. Itsellä on kans aina tosi haastavaa löytää itselle sopivia laseja tai aurinkolaseja! Ite tykkään myös pilotti tyylisistä tai niistä perus Ray-Ban mallisista! Mulla ois kans edessä uusien aurinkolasien osto, koska edellisillä en enää nää! :D Toivotaan, että löytyis kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan löytyy kivat! 😍 Se etsiminen on aina niin kamalan työlästä ja hankalaa, mutta sit kun löytää sopivat niin voi sitä riemua!

   Poista
 2. Tosi hyvin sopii sulle nuo lasit! :) Muakin houkuttais ostaa jotkut laadukkaammat lasit, mutta kuulun just noihin jotka istuu niiden päälle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍 Ja joo, se päälle istahtaminen on ihan liin yleistä 😂

   Poista
 3. Hyvältä näyttää lasit! Itse päädyin tänä vuonna vähän isompiin linsseihin.

  VastaaPoista
 4. Mulla on kahdet erilaiset Ray-Banit, ja kyllä oon sitä mieltä ehdottomasti, että kunnon laseihin kannattaa satsata! Tänä kesänä ajattelin hankkia jotkut kolmannet vähän erikoisemmat jos jotkut kivat sattuu vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä minäkin talsin tästä lähipäivinä Instrulle ja valkkaan itselleni kunnon aurinkolasit, jotka päässä voi kulkea vuosia 😍

   Poista
 5. Mulla on iänkaikkisen vanhat (markka-aikana viidelläkympillä ostetut) aurinkoprillit. Käytän niitä vain ajaessa autoa, koska musta tuntuu, että en näe kunnolla, kun "maailma tummenee".

  Joskus olen sovitellut huvikseen aurnkolaseja ja musta tuntuu, ettei minkään malliset oikein sovi mulle. Isoista en pidä ollenkaan, mutta toisaalta pienemmät saa pyöreät kasvoni näyttämään suuremmilta...

  VastaaPoista
 6. Tiedän tunteen, kun ei vaan löydy sopivia :D joskus vain päätin, että pilottilasit on ok, vaikkei ne edes ole niin erikoiset 😂 Mutta toisaalta, jos pärjäät ilmankin, niin turhahan sitä on erikseen on niitä ostaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)