SOCIAL MEDIA

tiistai 23. toukokuuta 2017

Neljäs viikko Superdieettiä

Alkuviikosta pohdin, että tämä viikkohan on sama asia. kun aloittaisi dieetin alusta ja päätyisi samaan pisteeseen kuin tämän viikon maanantaina. Mietin, että matkaa on vielä paljon jäljellä, mutta viikko menikin yhtäkkiä todella nopeasti ja huomenna alkaa jo viides viikko. Mitä tällä viikolla on tullut sitten puuhailtua?

Treenit ja syömingit ovat edenneet tutun kaavan mukaan, vaikkakin jotkut ateriat aiheuttavat päänvaivaa, kun joka päivä ei haluaisi syödä lounaalla samaa pöperöä.. Jokaviikkoiset muutokset ruokavaliossa ovat aiheuttaneet toisina päivinä myös ikävää päänsärkyä, mutta nyt loppuviikosta tätäkään ei ole enää juurikaan ilmennyt - onneksi! Ruokavaliosta olen tällä viikolla lipsunut yhden ylimääräisen pastalisukkeen ja ketsupin verran sekä tänään söin eiliseltä tankkauspäivältä jääneen cheddar-juustoviipaleen ja kaksi teelusikallista dippikastiketta.


Eilen tosiaan oli tankkauspäivä ja tarkoituksena oli täydentää hiilarivarastoja. Olen lukenut tankkauspäivien eduista jo ennen dieettiä ja hiilaritankkaus kyllä on tarpeellista dieetillä, jos hiilareita ei saa samalla tavalla kuin "vapaasti syödessään". Tankkauspäivän sai toteuttaa joko ohjeen mukaan, täysin oman pään mukaan tai sitten siltä väliltä. Valitsin suoritustavan siltä väliltä, sillä se tuntui parhaalta vaihtoehdolta.

Eilen suuhuni päätyi siis pääpiirteissään terveellistä kauraomenapaistosta, valkosipulivoipatonkia, itsetehtyjä hampurilaisia dippikastikkeella ja cheddar-juustoviipaleilla sekä iltapalalla lettuja jäätelöllä ja nonparelleilla. Näiden lisäksi tietenkin meni muutakin ihan dieetin mukaista ruokaa, mutta voin sanoa, että jokaisen höttöhiilariruokailun jälkeen maha oli ihan yltiö täynnä, mutta aamulla se kurisi niin kuin en olisi syönyt viikkoon mitään! Mutta olihan nuo hyviä, vaikkakaan ei kovin pitkään täyttäviä.neule H&M / paita Vero Moda / farkut Vero Moda / kengät Impuls / koru Guess

Olin kuitenkin iloinen siitä, että minun ei eilen oikeastaan edes tehnyt mieli mitään sen kummempia herkkuja - ei karkkia, sipsiä, kakkuja tai muitakaan vastaavia. Olen löytänyt niin hyviä korvikkeita epäterveellisemmille herkuille, että nautin niitä enemmän kuin mielelläni. Ja voin vain kuvitella, miten makealta sokeriherkut maistuvatkaan, jos dieetin jälkeen päätän niitä suuhuni laittaa! En kuitenkaan aio dieetin jälkeenkään muuttaa hyväksi havaittuja ruokailutapoja, vaan noudattaa niitä myös jatkossa, sillä eihän nyt kuudessa viikossa omaksuttuja tapoja kannata hukkaan heittää - ja saada kaikkia kiloja taas takaisin.

Eilen oli muutenkin todella ihana päivä, sillä päätettiin viettää oikein rento lauantai tehden vain kivoja juttuja. Pelattiin suosikkipeliäme Carcassonnea, käytiin eväsretkellä luonnonhelmassa, syötiin hyvää ruokaa, käytiin ajelemassa ja katseltiin OC:ta. Ihan huippulauantai ja sunnuntai on jatkettu melkoisen samalla linjalla - nyt on taas hyvä palata koulun ja töiden pariin, kun on saanut rentoutua ja ladata akkuja <3

Mitäs teidän viikonloppuunne kuuluu? :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)