SOCIAL MEDIA

tiistai 29. marraskuuta 2016

Blogi muuttaa uuteen osoitteeseen

Huomenna se tapahtuu - tai oikeastaan alle neljän tunnin kuluttua! Uusi blogiportaali So-up avaa ovensa ensi yönä ja sen myötä blogini muuttaa uuteen osoitteeseen. So-up -portaalin taustavaikuttajana toimii Karjalainen, ja portaalista löytää yli kolmekymmentä ihanaa bloggaajaa, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Muuton myötä siis blogini osoite muuttuu ja pääset seurailemaan postauksiani jatkossa osoitteesta http://so-up.fi/emma-karoliina . Voit lisätä blogini kätevästi lukulistallesi myös Bloggerissa hallintapaneelissa, jolloin postaukseni päivittyvät entiseen tapaan uutissyötteeseesi :)

Toivon, että siirrytte mukanani uuteen osoitteeseen, sillä olen iloinen ihan teistä jokaisesta lukijasta, jakamistanne mielipiteistä, lähettämistänne kommenteista ja vuorovaikutuksesta kanssanne. Tätä Bloggerin puolella olevaa blogia en enää päivitä, mutta uudessa osoitteessa jatkan samalla elämänmyönteisellä asenteella kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kirjoitellen :)

Muistakaa myös, että blogiani voi seurata myös Facebook-sivujeni kautta osoitteessa  https://www.facebook.com/eemmaot ja Instagramista minut löytää nimimerkillä @emmavormisto

1 kommentti :

  1. Vautsi! Onnea uuteen blogikotiin ja tottakai seuraan pirtsakkaa blogiasi jatkossakin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)