SOCIAL MEDIA

torstai 25. helmikuuta 2016

Valokuvausoppeja ja rakkaita ihmisiä

Yli viikko on vierähtänyt hirmuista vauhtia koulun, uuden työn ja vuosipäivän merkeissä, joten en ole ehtinyt istahtamaan koneelle ollenkaan. Paljon hienoja hetkiä on mahtunut kuluneeseen viikkoon, joten siinä mielessä blogihiljaisuus ei harmita niin paljon - enhän ole ollut laiska, on vain ollut pakko priorisoida ;)

kukat
Kerroin aiemmin, että olemme keväällä käyneet Jennin kanssa kansalaisopiston valokuvauskurssilla ja nyt vihdoin voin iloita, että olen oppinutin siellä jotain! Viime torstaina harjoittelimme makrokuvausta ja olin ihan onneni kukkuloilla, kun tajusin, ettei miun tarvitsekaan ostaa kallista objektiivia, sillä loittorengassarjan avulla pystyn kuvaamaan juuri sellaisia kuvia, joista olen jo pitkään haaveillut. Parasta ehkä on, että olen vain luullut, etten osaa kuvata niin läheltä kuin toivoisin, mutta ratkaisu olikin juuri tuollaisessa loittorenkaassa, jonka ansiosta kuvattavaa kohdetta pääsee todella lähelle. Kuvista voitte hieman päätellä, miten läheltä pystyykään noiden renkaiden avulla kuvaamaan - oikein pölyhiukkasetkin näkyvät!

roseViikonloppuna käväistiin myös miun kotikotona juhlimassa äidin synttäreitä :) Viikonloppu meni ihan hujauksessa, mutta hyvin ehdittiin turista ja viettää aikaa yhdessä, ihan parasta <3 Junamatkustaminen Joensuusta eteenpäin olikin mielenkiintoista, sillä VR laski lippujen hintoja, mutta päätti, että kaikki sata matkustajaa mahtuu kiskobussiin eli yhteen junavaunuun, jossa on jo ohjaamo.. Tiivis oli tunnelma ja osa joutui ilmeisesti seisoskelemaankin vaunussa, kun sijaa pyrstölle ei ollut. Paluumatkalla jouduttiin tilaamaan jo bussi kiskobussin lisäksi ja päätimmekin Mikon kanssa tulla sillä - saatiimpahan istua vierekkäin ja mukavammilla tuoleilla!

makrokuvaus

Tiistaina juhlittiin meidän kolmevuotis-vuosipäivää herkuttelun ja shoppailun merkeissä. Oli todella mukava päivä ja tuntui niin luksukselta, kun oltiin jo kuukausi kaksi aiemmin päätetty, että sinä päivänä ei sitten mietitä mitään työ- tai koulujuttuja sen enempää kuin on pakko. Vietettiin laatuaikaa kahdestaan, se on parasta <3 Ja sain kukkiakin vuosipäivän kunniaksi! Täytyy sanoa, että kyllä mie olen maailman onnellisin tyttö, kun olen saanut tuollaisen miehen <3

makrokuvaus

Sitten vielä teille ilmoitusluontoista asiaa; kuukauden ilmaiset treenit voitti Chabsu! Onnittelut ja kiitos kaikille osallistuneille! Tarkkailehan sähköpostiasi, laitan siulle ohjeita tulemaan! :)

Mitä teille kuuluu? :)
 

12 kommenttia :

 1. Ihan mielettömiä kuvia! En ollut koskaan edes kuullut tuollaisesta renkaasta, joka muuttaa kuvia noin radikaalisti! Ja hei onnee teidän vuosipäivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja suosittelen kyllä kokeilemaan, jos vaan tarjoutuu mahdollisuus, renkaat on tosi kätevät :)

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia oot saanut otettua! :) Itsekin välillä harmittelen, että nykyisellä objektiivilla en aina pääse ihan niin lähelle kuvattavaa kuin haluaisin, juuri vaikka kukkia tai muuta vastaavaa kuvatessa.. Minkälainen systeemi tuo loittorengassarja siis on, en ole koskaan kuullutkaan sellaisesta? :D
  Teillä oli varmasti ihan huippu viikonloppu ja onnea vielä vuosipäivän johdosta <3 Kukat piristävät aina mieltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ja noi loittorenkaat on siis sellaisia, että ne loitontaa linssiä objektiivista, joka aihuettaa sen, että pääsee kuvaamaan "lähemmäs" :) Ne asennetaan siis kameran rungon ja objektiivin väliin ja niitä voi laittaa peräkkäin useammankin, jos haluaa saada erilaisia kuvia erilaisilta etäisyyksiltä :)

   Poista
 3. Upeita kuvia! Minunkin täytyy tutkia noita loittorenkaita. En ollut aiemmin sellaisista kuullutkaan. Luulin, ettei tuollaisia kuvia saa kuin kalliilla objektiivilla...

  Onnea teille vuosipäivän johdosta ja onnea Chabsulle arvontavoitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja ehdottomasti kannattaa tutkia, minuakin helpotti hirmuisesti tieto, että ei tarvitse ostaa kallista objektiivia, vaan saa ihan pienemmälläkin summalla hankittua :)

   Poista
 4. Ihania kuvia oot ottanut! :) Ruusut on kauniita ja muutenki kiva kuvauskohde <3 Ja kiva kuulla, että valokuvauskurssista on ollut hyötyä! Itteenikin kiinnostais semmonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Valokuvauskurssi on kyllä ollut mukava ja hyödyllinen, voin lämmöllä suositella etsimään esimerkiksi kansalaisopistoilta jotain kurssia :)

   Poista
 5. Tosi upeita nämä kuvat ♥ Ja tosi kivan kuuloisesti kulunut viime ajat sulla :)

  VastaaPoista
 6. Oho! Mä en ollut koskaan kuullutkaan tuollaisista loittorenkaista! Laitoinkin heti parin tilaukseen omaa runkoa varten :D Aivan ihania kuvia muuten, mahtava kuulla, että valokuvauskurssista on tullut opittua paljon ja saatu intoa kuvailuun! :) Ja hyvin paljon onnea vuosipäivänkin johdosta <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Oi, mistä sie tilasit omasi? :) Ompa kiva, että tästä postauksesta oli hyötyä niin monelle innokkaalle valokuvaajalle!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)