SOCIAL MEDIA

torstai 31. joulukuuta 2015

Toivon vuodelta 2016..

sä en aseta suuria tavoitteita tai haaveita tietylle vuodelle tai ajanjaksolle, sillä vaikka tykkäänkin suunnitella juttuja tulevaisuudessa, nautin silti hetkessä elämisestä. Päätin kuitenkin listata muutamia toiveita vuodelle 2016; osa on suurempia ja osa pienempiä, mutta kaikessahan täytyy olla aina välitavoitteita!


1. Saan viettää tosi paljon aikaa minulle rakkaiden ihmisten kanssa tehden niitä juttuja, mitkä ovat meille tärkeitä.

2. Onnistun kirjoittamaan kandin valmiiksi hyvässä aikataulussa (mikä kohdallani tarkoittaa sitä, että se saisi miellään valmistua kuukaudessa eikä roikkua tekeillä vielä toukokuussakin..).

3. Kehityn treenaamisessa, tikistyn merkittävästi ja saan lisää lihaksia.

4. Kehityn bloggaajana niin lifestyleblogini kuin portaaliblogini puolella ja saan viettää iloisia ja antoisia hetkiä blogimaailman parissa.


5. Haluan kehittyä myös kirjoittajana sekä kuvaajana; teen aktiivisesti töitä kehittyäkseni näissä asioissa ja huomaan toivottavasti tuloksia.

6. Haluan pitää lomaa koulusta ja töistä tehden niitä asioita, joille jää liian vähän aikaa normaalissa arjessa.

7. Haluan kuitenkin opintojen ohella tehdä mahdollisimman paljon töitä ja nauttia työnteosta.


8. Haluan tehdä jonkin matkan, viikonloppureissun tai muun rentoutumisloman vuoden aikana.

9. Haluan rullaluistella ja käydä uimassa - niitä tein tänä vuonna aivan liian harvoin!

10. Haluan osoittaa jokaiselle rakkaalle ihmiselleni, että rakastan häntä sydämeni pohjasta ja että hän on minulle korvaamattoman tärkeä <3Millaisia tavoitteita teillä on vuodelle 2016? :)

4 kommenttia :

 1. Erinomaisia ja saavutettavissa olevia toiveita! Kymppi oli sellainen, jonka jokaisen olisi syytä laittaa omallekin listalle! :) Toivottavasti jokainen kohta onnistuu! Itse toivon vain uusia seikkailuja ja ikimuistoisia kokemuksia vuodelta 2016, tein itselleni vain yhden uv-lupauksen, opettelen uuden tanssilajin, jotta voin pistää menemään lokakuisilla festareilla :D Saa nähdä onnistunko haasteessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin asettaa mahdollisimman hyödyllisiä ja toteutettavissa olevia tavoitteita, jotta ei tule liikaa paineita! Siun suunnitelma uudesta tanssilajista ois miulle ihan mahdoton! :D Mutta kuulostaa hyvältä ja tsemppiä sen opiskeluun :)

   Poista
 2. Mun tavoitteena on harjata hiuksia useammin kuin aamulla, kunnon takkupöheikkö :D huhhuh.

  <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)