SOCIAL MEDIA

lauantai 19. joulukuuta 2015

Mistä kaikkialta blogiani voit seurata?

Terveiset viltin alta. Minuun iski juuri sopivasti ennen joulua jonkinlainen flunssa, josta koitan kiireen vilkkaa päästä eroon, sillä paljon jouluvalmisteluja on vielä tekemättä - eikä se nyt pidemmän päälle ole erityisen hauskaa nököttää vain sisällä (etenkin, kun ulkona on hanget korkeat nietokset vielä hetken..). Tämän päivän pyhitän ainakin pelkästään huilaamiselle ja se onkin oivallinen aika päivitellä hieman blogia ja päästä pitkästä aikaa lukemaan rästiin jääneet postaukset.

Vaikka sosiaalinen media on läsnä koko ajan, jotenkin kännykällä ei jaksa lähteä selaamaan kaikkia blogeja, sillä kuvat latautuvat superhitaasti ja valitettavasti bloggerin lukuluettelokaan ei näytä miulle koskaan kännykällä kuin viisi viimeisintä postausta eri blogeista. Siksi onkin ihana välillä istahtaa koneella ja paneutua ihan kunnolla blogimaailmaan ja muihin nettisivuihin.

Osa teistä on saattanutkin huomata, että minun blogiani pystyy nykyisin seuraamaan useasta paikasta. Facebook-sivut perustin blogilleni alkusyksystä, joten Facebookiin päivittyvät myös kaikki uusimmat postaukseni ja myös ei-blogger-ihmiset pääsevät kommentoimaan ja lukemaan postauksiani sitä kautta. Olen kyllä tykännyt, että lukijakunta hieman laajenee siinä, kun blogille perustaa omat sivut.Lisäksi kuulumisiani pystyy seurailemaan Instagramista, jonne päivittelen mielelläni kuvia arjesta ja juhlasta. Miulla oli aiemmin blogin sivupalkissa sellainen hieno Instagram-linkki, jossa näkyi myös kuvia, mutta jostain kumman syystä en onnistu siihen enää saamaan sitä. Voi olla, että vielä muutama tunti täytyy asian kanssa painiskella, niin ehkä se siitä vielä selkiintyy.

Blogit.fi ja Blogipolku ovat myös sivustoja, joiden kautta voi seurata blogini uusimpia päivityksiä. Kätevää on näiden sivujen automaattisuus, jolloin lähes reaaliajassa päivittyvät postaukset myös näiden sivustojen seuraajille. Näiden sivustojen kautta olen myös itse löytänyt uusia blogeja lukulistalleni, koska sivustojen avulla pystyy löytämään blogeja juuri niistä aihepiireistä, jotka kiinnostavat itseä.Kaikki nämä sovellusten ja nettisivujen linkit löytyvät blogini ylälaidasta. Näitä klikkaamalla saat lisättyä blogini myös omille seuranta- ja tykkäyslistoille niin halutessasi.

Missä kaikkialla teidän blogianne voi seurata? Onko jokin sivusto ylitse muiden? :)


2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! :)