SOCIAL MEDIA

torstai 26. marraskuuta 2015

Kuulumiset uusien vaatelöytöjen keskeltä

Viikko on hurahtanut hirmuista kyytiä, vaikka tiedossa piti olla leppoisa, melkein vapaa viikko. Onnekseni kuitenkin pääsin pitkästä aikaa töihin, joten iltaisin tekemistä on riittänyt hyvinkin. Olenkin ollut ihan innoissani pöytävuorosta, sillä se oli se homma, mitä menin Postille alun alkaen tekemäänkin - hyvät muistot Joensuuhun muuttamisen jälkeisiltä ajoilta palailee aina mieleen siellä ja vaikka työkaverit ovatkin vaihtuneet hommassa kokonaan, on siellä edelleen hyvä yhteishenki!

Vero Moda, Sokos, saapikkaat, laukku, vaatteet,
Paita Vero Moda / Housut Vero Moda / Saapikkaat Sokos / Laukku Espanjasta
"Ilokseni" myös elämäni vaikein tentti osui tälle viikolle, kun suomen kielen äänne- ja muoto-opin koe oli edessä. Kurssilla olen ollut koko syksyn lähinnä täysin ulapalla käsiteltävistä asioista, joten tenttiin valmistautuminen oli haastavaa ja koepaperi oli sitten sitäkin haastavampi. Todennäköisesti pääsen yrittämään sitä vielä uudelleenkin - kerran jos kolmannenkin.

Tunteita herätti myös toisen kurssin tenttitulokset; kahdessa kolmesta kysymyksestä olin pärjännyt kiitettävästi ja yhdessä hylätyn arvoisesti. Ensimmäistä kertaa yliopistourani aikana pyysin tentin uudelleen tarkistusta, mutta vastauksena sain, että "käsittelysi on liian pintapuolista, pohdinnan tulisi olla syvällisempää". Mielenkiinnosta haluaisin tietää, miten reilussa kahdessa tunnissa voi kirjoittaa viisi esseetä, joissa on syvällistä pohdintaa.. No, ei auta itku markkinoilla, menen tenttimään tämän yhden kysymyksen uudelleen parin viikon päästä ja koealueenani on tämän yhden kysymyksen vuoksi kymmenen PowerPoint-diaa. Kuulostaako teistäkin ihan yhtä järkevältä kuin miusta?

Vero Moda, laukku, Sokos, saapikkaat, farkut, toppi

 Viikonloppuna löysin myös yhden todella innostavan jutun: vuoden treeniohjelman juuri minunlaiselle ihmiselle! Suunnittelin kertovani jo tässä postauksessa ummet ja lammet uudesta ohjelmastani, mutta sitten totesin, että asiaa tulee niin paljon, että sille on parempi tehdä oma postaus. Meneillään on ensimmäinen viikko, joten todennäköisesti viikonloppuna kirjoittelen teille tarkemmin ohjelmasta ja sen tavoitteista. Tässä kohtaa voin kuitenkin jo todeta, että hyvältä vaikuttaa!

Syy, miksi minulla pitää olla jonkun ammattilaisen laatima ohjelma, on siinä, että en tiedä riittävästi toistomääristä, painoista ja palautusajoista. Kaiken lisäksi haluan, että sillä treenillä on myös näkyviä vaikutuksia - kuten varmasti moni moni muukin. Olen lukenut lukuisia artikkeleita ja opuksia, joissa kyllä kerrotaan, miten treenata, mutta jotenkin kaikki tuntuu helpommalta, kun liikkeet, toistot ja painot ovat paperilla ja minun tarvitsee vain noudattaa ohjeita. Ohjevideot myös auttavat turvallisessa treenauksessa ja liikkeiden perille saamisessa - sopii innokkaalle mutta vielä taitamattomalle.


 Mitä teidän viikkoonne kuuluu? :) Ja mitä tykkäätte asusta? Mie olin ihan innoissani, kun löysin valkoiset farkut ja tuon paidan Vero Modasta! :)

8 kommenttia :

 1. Aivan ihana asu, mä tykkään samanlaisesta tyylistä.

  On sulla ollut vauhdikas viikko! Mulla loppui viime viikolla osa tunneista (opetan yläasteella ja lukiossa), mutta tälle viikolle on pukannutkin sitten sijaisuuksia poisjääneiden tuntien tilalle... Tänään pidin vuoden vikan kokeen ja ne pitäis vielä korjailla. Eilen kävin shoppailemassa ja löysin 3 uutta vaatetta (yksi menee joululahjaksi) 20 eurolla. Enää pitäisi ommella ne... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa, että ruutujen toisella puolellakin on samanlaisista asuista tykkäileviä! :)

   Wau, mitä alelöytöjä! Ei ollenkaan hullumman kuulosta :) Ja kokeiden korjaaminen viekin varmasti mukavasti aikaa - toki automatisoitumisen myötä se varmaan helpottuu, mutta itsellä meno kyllä tovi jos toinenkin matikan kokeita korjatessa :D

   Poista
  2. Kiitos ja mukavaa, että ruutujen toisella puolellakin on samanlaisista asuista tykkäileviä! :)

   Wau, mitä alelöytöjä! Ei ollenkaan hullumman kuulosta :) Ja kokeiden korjaaminen viekin varmasti mukavasti aikaa - toki automatisoitumisen myötä se varmaan helpottuu, mutta itsellä meno kyllä tovi jos toinenkin matikan kokeita korjatessa :D

   Poista
 2. Kiva asu! Noi housut etenkin! Oon itekkin yrittäny metsästää just ton tyylisiä valkosia housuja :>

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, itekin tykkään noista tosi paljon ja oon ilonen, et rohkenin ostaa ne :)

   Poista
  2. Kiitos! :) Joo, itekin tykkään noista tosi paljon ja oon ilonen, et rohkenin ostaa ne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)