SOCIAL MEDIA

perjantai 2. lokakuuta 2015

Ötökkäpakoja ja rakkautta

Pikkutyttöinä (ja oikeastaan vielä vähän vanhempinakin..) kipitettiin Ellin kanssa vuorotellen toistemme huoneen oville iltaisin ja pyydettiin majapaikkaa seuraavaksi yöksi.

"Nukutko? Voinko mä tulla nukkuun sun lattialle, mun huoneessa on ötökkä."
"Joo, tuu vaan. Tossa on päiväpeitto, voit nukkua sen päällä."


Ötökkä oli teljetty toiseen huoneeseen ja ovi oli suljettu, jotta se ei pääsisi hiipimään sieltä muualle kotiin. Aamulla äiti ja isi löysi jomman kumman nukkumasta lattialla ja tiesivät heti, että hämähäkki, hyttynen tai banaanikärpänen oli mentävä hävittämään toisesta huoneesta. Parasta oli kuitenkin se, että tiimityöllä ja ymmärryksellä olimme pelastaneet kerta toisensa jälkeen toistemme yöunet.


Muutama viikko sitten käytiin Mikon kanssa ensimmäistä kertaa Ellillä ja Nikellä kylässä - heidän ekassa yhteisessä kodissaan. Oli ihana nähdä, miten kauniiksi koti on sisustettu ja miten onnellisilta he näyttivät asuessaan yhdessä. Ja vaikka meitä molempia siskoja vaivaa aika ajoin koti-ikävä, tarvitsemme vain puhelimen tai kulkupelin ja kohta ollaankin taas kaikki samassa paikassa.

On äärettömän arvokasta, että ympärillä on rakastavia ja rakastettavia ihmisiä. Surukseni tiedän ihmisiä, joiden perhesuhteet ovat viilentyneet muualle muuton myötä, mutta meillä ne on kyllä (jos mahdollista) entistäkin tiiviimmät. En voi kuvitellakaan, etten joka ilta soittaisi vanhemmilleni ja laittelisi viestejä Ellille. Ja joka kerta odotan kaikkien rakkaiden näkemistä ihan älyttömän paljon!


Lisäksi olen mielettömän onnellinen siitä, että ollaan Ellin kanssa löydetty rinnallemme ihanat miehet. Vaikka pienenä on kiusoiteltu toisiamme kilpaa toistemme ihastuksista ja yritetty salata ne toiselta, nyt voimme jakaa iloiset hehkutukset toisemme kanssa. Tuntuu, että me neljä ollaan tunnettu vaikka kuinka ja kauan, ja että me ollaan hyvä tiimi. Meillä on hauskaa ja mukavaa yhdessä, se on pääasia.Kuvat on napattu juurikin tuolta yökyläreissulta, kun sain mahdollisuuden kuvailla tätä söpöilevää pariskuntaa oikein ajan kanssa. Olen onnellinen, että minulla on perhe ympärilläni ja niin monta muuta rakasta ja tärkeää ihmisitä!


P.S. Kyllä, lähettelemme vieläkin toisillemme watsappeja, jos olemme yksin kotona ja jokin ötökkä hyökkää kotiimme - sisko osaa aina puolustaa ja jakaa tuskan. Ja tämä ei päde pelkästään ötököihin, sisko on aina samalla puolella ja pitää toisesta huolta.


9 kommenttia :

 1. äääää miten ihana postaus!! ♥ kirjoitit ihan mielettömän kauniisti ellistä ja muista läheisistä ♥

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! ♡ Sie oot myös yksi niitä ihmisiä, jotka on miulle todella rakkaita ja tärkeitä - tiedäthän sen! ♡ :)

  VastaaPoista
 3. Oii mikä ihana postaus ♥ Tosi upeesti kirjoitettu ja niin suloisia nuo kuvat :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Elli ja Nikke on kyllä tosi söpöjä ja kivoja kuvattavia! :)

   Poista
 4. Liikuttava postaus, veti hymyn korviin saakka! Ja ihania kuvia! :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♡ mukava kuulla, että tunne välittyy ruutujen toiselle puolellekin! :)

   Poista
 5. Moii, tsekkaatko sun sähköpostin kun voitit lipun I love me-messuille, tarvisin vastauksen mahollisimman pian :) (mielellään jo tänään :))

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia, niistä välittyy tosi hyvin onnellisuus! Tämmösiä postauksia lukiessa sitä toivoo, että olisipa itselläkin sisarus, jonka kanssa voisi jakaa asioita. Kirjotat todella kauniisti siskostas ja muista läheisistäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) toivottavasti siulla on kuitenkin ihania ystäviä, joiden kanssa jakaa elämä, vaikka siskoa ei löytyisikään! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)