SOCIAL MEDIA

torstai 22. lokakuuta 2015

Kolmen ja puolen euron täydellinen manikyyri

Lupailin jo melkein viikko sitten, että kertoisin teille miun ihanasta minilomasta äitini ja siskoni kanssa, mutta koulukiireet ovat vieneet ihan liikaa aikaa. Nyt kuitenkin voin huokaista harjoittelun suhteen, sillä kaikki opetukset on opetettu ja jäljellä on vain kuusi tuntia lukemaan ja kirjoittamaan opettamisen seuraamista - joten melkein valmista!

Äiti ja Elli tulivat käymään syyslomaviikon alussa ja onnistuin kuin onnistuinkin järjestämään itselleni parin päivän vapaat. Päivät kuluivatkin shoppaillessa, hyvää ruokaa syödessä ja itseämme hemmotellessa! Meillä oli oikein rentouttavat kolme päivää - ja miten ihanaa olikaan tehdä kasvonaamioita ja kynsihoitoja jonkun kanssa eikä yksin!


Kynsihoitoihin saatiin äidin kanssa idea, kun Sokoksella kierrellessämme huomasimme tuon mielettömän hienon keksinnön hyllyssä. Joskus Ideaparkissa minulle tehtiin yhteen kynteen pikainen kynsihoito ja sen jälkeen koitettiin myydä 45 euroa maksava kynsienhoitopaketti, jotta saisin "shaini nailit". Onneksi en ostanut edes pelkkää viilaa kymmenellä eurolla, sillä tämä näppärä viila päätyi kotiin vain kolmella ja puolella eurolla!Viilan mukana tuli ohjeet täydellisen kynsihoidon tekemiseen - ja mikä parasta, ohjeet näkyvät myös viilassa, jos paketti sattuu hukkumaan. Kynsihoidossa on kuusi vaihetta, joista kaksi ensimmäistä keskittyvät kynnen lyhentämiseen ja muotoiluun. Seuraavissa vaiheissa tasoitetaan ja silotetaan kynnen pintaa, jolloin siitä irtoaa kaikki lika ja pikkuruisetkin lohkeamat ja pärsät hioutuvat pois. Viidennessä vaiheessa kynsi kiillotetaan ja kuudennessa vaiheessa viimeistellään, jolloin pinta jää kauniin kiiltäväksi eikä tarvitse edes lakkaa.


 Lähdin liikkeelle siis kynsien lyhentämisestä ja muotoilemisesta samanmittaisiksi. Viilalla lyhentäminen on yllättävän kätevää, vaikka itse olen aina käyttänyt kynsileikkureita kynsien napsimiseen. Nyt ei haittaa, vaikka sakset unohtuisivat joskus kotiin, jos vain viila on mukana, sillä tämä Lumenen kynsiviila hoitaa senkin hienosti.


Tasoitus ja silottaminen kannattaa tehdä huolella, sillä mitä puhtaampi kynsi on sitä enemmän se kiiltää hoidon jälkeen. Kiillotus vaiheessa kynttä saa hangata puoli minuuttiakin, jotta siitä tulee mahdollisimman kiiltävä. Viimeistelyvaiheessa riittää noin 15 sekuntia korostamaan kiiltoa ja luomaan valmiin vaikutelman. Yllä olevassa kuvassa hoito on valmis ja kuten ensimmäiseen kuvaan verratessa voi huomata, ero on merkittävä.


Äidin kynnet vielä lakkasin, sillä hän halusi niistä värikkäät. Omat kynteni jäivät "vain" kiiltäviksi ja vielä lähes kahden viikon jälkeenkin ne kiiltävät - ei huono sijoitus tämä viila sitten ollenkaan. Ja täytyy sanoa, että lakkakin levittyi ihanan tasaisesti, kun kynnet olivat puhtaat ja tasaiset. Jos manikyyrin tekeminen on näin helppoa, en kyllä ymmärrä, miksi ihmiset edes rientävät kauneushoitoloihin sen vuoksi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)

Oletteko te tehneet manikyyrejä kotona ja millaisia tuotteita olette käyttäneet? Onko tämä We care Iconin tuote entuudestaan tuttu?


4 kommenttia :

 1. Oho! Olipa huima ero ennen ja jälkeen kuvissa! :o Olin jo satavarma, että siinä on pakko olla lakkaa. Täytyy seuraavalla kauppareissulla napata tuo viila, tuo on just sellainen minkä tarvitsenkin! :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lakkaa ei kyllä tarvittu ollenkaan kauniiseen lopputulokseen! Ja kyseessä on siis We care Icon -tuote, en tiedä, mitä on taas päässä liikkunut, kun kirjoitin Natural Code..

   Poista
 2. Ompas kiva juttu. Pitääpäs kokeilla joskus :)

  http://kaunisautuus.blogspot.fi/2015/10/15-faktaa-minusta.html?m=1

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)