SOCIAL MEDIA

tiistai 27. lokakuuta 2015

Hemmottelua hotellissa ja konserttisalissa

Viikonloppuna otettiin ihana irtiotto arjesta, kun pääsin vihdoin nauttimaan elokuussa saamastani synttärilahjasta! Sain siis synttärilahjaksi liput Antti Tuiskun keikalle - ja mikä parasta, vaikkei keikkaseurani piittaa laisinkaan artistin musiikista, meillä oli mielettömän kiva ja rentouttava viikonloppu!

Keikka oli Varkaudessa ja koska olen lievästi pelokas ajamaan tai ylipäätään istumaan kyydissä, kun ajellaan pilkko pimeässä hirvivaara-alueilla metsästysaikaan, päätimme jäädä Varkauteen yöksi, mikä osoittautui hyväksi valinnaksi. Hotelli oli samassa rakennuksessa konserttisalin kanssa, joten keikan jälkeen oli nopea hipsiä takaisin omaan huoneeseen.
Hotellin ulkonäön perusteella en odottanut, että sisällä meitä odottaisi ihanasti sisustetut ja uudelleen remontoidut huoneet! Kaikki tuntui olevan ihan viimeisen päälle huoliteltua ja mietittyä, joten luksusta kyllä piisasi, vaikka olimmekin varanneet ihan tavallisen huoneen. Huoneesta löytyi myös oma vedenkeitin, teepusseja ja pikakahvia, jos illalla tulisi pikkunälkä - tälläiset pikkujutut kyllä saavat hymyn huulille :)


Ja pikkunälkä iskikin illalla, mutta onneksi oltiin varauduttu siihen ja käyty shoppailemassa Salesta meille terveelliset, mutta monipuoliset eväät. Hassua kyllä, mutta Varkaudessa ei oikeastaan ollut mitään muuta nähtävää kuin hotelli ja sen ympärille sijoittuneet kapakat ja pikkukaupat (ja tietenkin Varkauden kanava, joka on kesällä hirmu nätti!). Joitain vanhoja puutaloja näkyi pitkien katujen päässä, mutta huonosta säästä johtuen päätimme jättää tarkastelun seuraavaan kertaan.


Viimeistään näiden kuvien kohdalla löytyy se lukija, joka päättää, että nyt riittää tämän blogin lukeminen - eihän kukaan voi tykätä Antti Tuiskusta! Olen kuullut pienestä pitäen arvostelua musiikkimaustani, joka ei ole aina vastannut massavirtaa. Tosin, empä ole arvostelusta koskaan välittänytkään, vaan olen luupittanut Anttia aivan täysillä, kun on sen aika ollut. Sama ilmiö on tapahtunut myös esimerkiksi Ilkka Jääskeläisen kohdalla, jonka superfani olin pienenä - kukaan muu ei tosin sitä ymmärtänyt..


Olen käynyt usemmallakin Antin keikalla ja jokaisella kerralla miun sisältä on kuoriutunut esiin teinityttö, joka laulaa äänensä käheäksi ja kiljuu kurkkunsa kipeäksi keikan aikana. Keikoilla suurin osa on (tietenkin) naisia, mutta oli ilo huomata Varkaudessa, miten miehet olivat lähteneet mukaan vain siksi, että heidän naisystävillään olisi kivaa. Useammastakin suusta kuului kommentti, että "Nojaa, kyllähän tätä nyt kuuntelee, kun toinen tulee siitä niin iloiseksi".


Vaikka koenkin olevani tosifani, en minkään jokaisesta kappaleesta tykkää. Tämän ymmärtäminen oli pienenä hankalaa ja sen ymmärtäminen on nykyisinkin joillekin vaikeaa. Jos fanitetaan, on pakko tykätä kaikista biiseistä eikä saa sanoa, että joku on kyllä melko kehno viritys - ja näin sitten syntyy niitä kierteitä, että "toi kuuntelee huonoo musaa, kun tykkää sen kaikista kappaleista". Ei minuunkaan iske esimerkiksi uuden levyn En kommentoi ja se herättää lähinnä hilpeyttä radiosta tullessaan, muttei se poista sitä tosiasiaa, että aika monta muuta biisiä uppoo senkin kappaleen edestä. Haluaisinkin siis muisuttaa, että tykätkää rohkeasti sellaisesta musasta kuin tykkäätte, myöntäkää, jos ette tykkää jostain - kukaan ei voi tykätä oikeasta tai väärästä artistista tai bändistä.

Mitä olette mieltä musiikkipohdinnoistani, onko kukaan samoilla linjoilla? :)


P.S. Blogini nyt myös Facebookissa. Käykää tykkäämässä osoitteessa https://www.facebook.com/eemmaot?ref=aymt_homepage_panel
6 kommenttia :

 1. iiiiihana antti!!!! ♥ täällä kyllä iskee antin biisit myös täysillä! ja hei, aivan ihanan näköinen hotelli ja kivan kuuloinen viikonloppu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on!! <3 Ihanaa, että myös muut myöntävät tykkäävänsä Antista, muista kovin hyvin ne ajat, kun olin muka ainoa :D

   Poista
 2. Voi eiiiii, ihana Antti <3 Mä olen kuunnellut Antin musaa skidistä saakka, mutta uusin tuotanto ei kyllä uppoa muhun millään lailla :D Mutta kaikki vanha tuotanto iskee senkin edestä :) Teillä on ollut mahtava viikonloppu, näyttää supermukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin on kyllä aika järkytyksestä toipuminen vielä sen uuden musiikin kanssa.. Ja en usko, että miusta koskaan tulee En kommentoin ja Peto on irti -ystävää.. Mutta kaikkeen tottuu ja onneksi uudeltakin levyltä löytyy vielä vanhan Antin piirteitä! :)

   Ja kyllä, meillä oli tosi ihana viikonloppu! :)

   Poista
 3. Hotellilomat on aina niin virkistäviä! <3 Ihanalta reissulta kuulostanu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huippua! :) Jaksoi taas kummasti puurtaa koulun kanssa, kun sai vähän rentoutua välillä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)