SOCIAL MEDIA

tiistai 15. syyskuuta 2015

Sisustuskärpänen iski - Espritin verkkokauppa auttoi

Sisustuskärpänen on puraissut minua pahemman kerran! Syksyllä ulkona alkaa näkyä maanläheisiä värejä, illalla tekee mieli polttaa kynttilöitä ja tunnelmavalot on viritetty jälleen katonrajaan. Tällä hetkellä haaveilen etenkin makuuhuoneen uudesta ilmeestä; haluaisin vaihtaa päiväpeitteen johonkin ruskean sävyiseen ja samalla haluaisin löytää jotkin edulliset, mutta kauniit verhot.

Nyt makkarissamme on siniset verhot ja puna-sini-valko -ruudullinen päiväpeitto, joista kaikista tykkään hirmuisesti. On ihanaa, kun ympärillä on kirkkaita värejä! Kuitenkin välillä kaipaa vaihtelua, eikä maanläheiset sävyt näin syksyllä ja talvella olisi varmaankaan huono vaihtoehto. Olen kirjoitellut sisustamisesta, joten osa varmaan tietääkin, millaisista jutuista tykkään.Sain Espritiltä viestin, jonka innoittamana lähdin tutkimaan heidän verkkokauppaansa. Tiesittekö, että Esprit myy vaatteiden lisäksi sisustustavaroita? En minäkään. Löysin kuitenkin hetken selailtuani vaikka mitä ihanaa sisustustarviketta heidän kaupastaan ja koostin suosikeistani teille kollaasit. Kaikki kuvat on lainattu Espritin verkkokaupasta.

Maanläheiset sävyt löysivät tiensä sydämeeni ja etenkin ruskean eri sävyt voisivat kivasti tuoda vaihtelua sisustukseemme. Ruskea on siitä hyvä väri, että sen kanssa pystyy yhdistelemään todella monia muita värejä, joten koko kalustoa ei tarvitse laittaa uusiksi. Koska kodissamme on paljon valkoista, toisi ruskea myös mukavasti kontrastia vaaleuteen. Erityisesti olen haaveillut Housen päiväpeitteestä, jollainen minulla oli aiemmin, mutta joka jäi pieneksi parisänkyyn.


Kylpyhuonettakin on kiva sisutaa aina tekstiileillä fiiliksen mukaan. Muistan, kun muutin ensimmäistä kertaa, tykkäsin sisustaa kylpyhuonetta sinisen eri sävyillä. Sittemmin oranssin ja keltaisen sävyt ovat päässeet esille etenkin pyyhkeissä. Verkkokaupasta bongasin kuitenkin raikkaita limenvirheitä tuotteita, jotka nousivat heti suosikeikseni - mietin myös, miltä mahtaisi näyttää pinkki sisustus kylpyhuoneessa, tuskin ainakaan huonolta!

Olisi kiva sisustaa kylpyhuonetta enemmänkin erilaisilla kalusteilla ja tekstiileillä, mutta asuntomme on rakennettu järkevästi, eikä ylimääräisille kalusteille ja niiden siirtelyille jää tilaa. Toisaalta arvostan käytännöllisyyttä niin paljon, että käytän mieluummin aikaa tekstiileillä sisustamiseen kuin sen miettimiseen, miten saisin muokattua kylpyhuoneen järjestystä.

Löytyykö muita, jotka ovat innostuneet syksyn tullen sisustamaan kotiaan uusilla väreillä? Mitä tykkäätte minun valinnoistani? :)
6 kommenttia :

 1. Tekstiileillä on ihana sisustaa, sillä niillä saa nopeasti muutettua muun sisustuksen ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! :) Ja niitä on onneksi helppo myös vaihtaa, jos kyllästyy - kalusteita on vähän hankalampi vaihdella..

   Poista
 2. Tykkäsin nuista sun valinnoista! Mun mielestäkin on helpompi sisustaa tekstiileillä, nekin jo vaihtavat huoneen tunnelmaa ihmeellisesti!

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin ovat tykästyneet samoihin sävyihin :) Tekstiilit on niin helppoja ja nopeitakin sisustusratkaisuja!

   Poista
 3. Oho, Elloksen vakkariasiakkaana en edes tiennyt Espritin sisustusvalikoimasta, pitää itsekin kurkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että bongasit Espritin kaupan tätä kautta! :) Sieltä löytyi kaikkea kivaa niin lapsille kuin aikuisillekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)