SOCIAL MEDIA

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

He kertovat, miten pääsee eroon sinkkuudesta

Joka tiistai sinkuille on tarjolla kullan arvoisia neuvoja siitä, miten se maailman täydellisin mies tai nainen voi olla joskus hänen. Ohjelmasta on helppo noukkia täsmävinkit oman ulkonäön muokkaamiseen: heitä pari tonnia siihen, että voit vierailla eteläisessä naapurimaassamme ja hanki kuntosalijäsenyys, sillä se on aivan ehdoton edellytys sinkkumarkkinoilla. Joillain pienillä luonteenpiirteilläkin saattaa olla vaikutusta, mutta niihin ei kannata kuitenkaan uhrata liikaa ajatuksia.

Neule H&M / Housut MyDoris / Kengät Dinsko / Toppi MyDoris

Onneksi Hottikset-ohjelma tulee otolliseen katseluaikaan ilta kahdeksalta, jotta jo alakoululaisetkin ennättävät saada vinkit ennen nukkumaanmenoa siihen, miten ihastus seuraavana päivänä napataan. Tämä kaikenikäisille sallittu ohjelma opettaa hyvin paljon paitsi ulkonäön merkityksestä, myös erilaisista ajoista ja kaadoista - ja vähiten niistä, mitkä liittyvät autoihin ja keilaukseen.


Kaikessa turhuudessaan, ärsyttävyydessään ja huvittavuudessaan ohjelma on aivan täydellistä viihdettä tiistai-iltoihin - ainakin minulle, joka ymmärrän, että minun ei tarvitse olla "täydellinen". Joka viikko odotan innolla uutta jaksoa, jotta pääsen kuulemaan, millaisia piirteitä täydelliseltä naiselta sillä viikolla odotetaan ja kuinka minä kuulun ehdottomasti siihen "ei kyllä oo yhtään sellanen unelmanainen" sarjaan.Hienoa, että tänä päivänä on ihmisiä, jotka ovat sujut itsensä kanssa ja uskaltavat myöntää miljoonille katsojille, että heidän ulkonäkönsä on täysin moitteeton. On vaihtelevaa kuulla itsensä ylistystä sen rinnalla, että nykynuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa yleisempiä lauseita ovat ne, jotka osoittavat tyytymättömyyttä omaan itseensä.


Kääntöpuolena on kuitenkin se, että Hottikset kertovat hyvinkin tarkasti myös sen, millainen on täydellinen vastakkaisen sukupuolen edustaja. Ei paineita tytöt, kyllä kaikesta selviää silikoneilla ja rasvaimulla. Ja pojat, nostakaa rautaa vaan joka kerta hieman enemmän, kyllä ne lihakset esiin tulee - sen jälkeen pääasia on enää esitellä niitä!


Tämänkaltaisiako kaikkien kuuluisi olla? Ja tällaisiako kaikki parisuhteessa elävät ovat, koska vain täydellisethän löytävät kumppanin itselleen? Monet sarjan sinkuista kertovat olevansa liian nirsoja saadakseen kumppanin itselleen. Kuitenkin ohjelmassa on useampi täydellinen nainen ja mies - kuinka he eivät ole kuvauksissa vielä törmänneet toisiinsa. Toivottavasti kohtaamiset julkaistaan viimeisessä jaksossa, jotta tarinat päättyvät onnellisesti siihen, että jokainen saa itselleen täydellisen puolison!


Mutta tiedättekö, kyllä me ollaan jokainen täydellisiä omana itsenämme. Vaikken lyhyine hiuksineni, 166 senttisenä ja herkkuja rakastavana olisikaan ohjelman mukaan täydellinen, en edes haluaisi olla. Minulla on kotona minulle täydellinen mies, joka rakastaa minua juuri tällaisena - se on parasta! <3


Mitäs tykkäätte uutuussarjasta? Herättääkö se teissä samanlaisia tunteita?

10 kommenttia :

 1. voi vitsit että tiivistit mun ajatukset tosta sarjasta ihan täydellisesti! huhhuh. aika paljonhan tuo negatiivisia fiiliksiä herättää, en voi käsittää noita ihmisiä ja heidän maailmankatsomusta tai arvojaan.. tai sitä, miten tuollaisia asioita kehtaa ääneen sanoa. saatika millaisen mallin nuoret tuollaisesta saa! mutta oikeessa oot, aivan mahtavaa viihdettähän tuo on :D pakko katsoa jokainen jakso ja järkyttyä aina uudestaan.

  oot tosi kauniina näissä kuvissa ♥ ja kyllä, oot täydellinen juuri omana itsenäsi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit asiam ytimeen, kuinka tollasia asioita kehdataan sanoa ääneen.. en kyllä käsitä yhtään, mutta onneksi en selkeästikään ole ainut! :D

   Ja voi kiitos ♡ muista, että siekin oot täydellinen juuri sinuna! ♡

   Poista
 2. Mä näen sen niin, että vaikka he ovatkin etsivinään täydellistä, niin kaikkihan etsii omantyylistään (tunnetaan myös käsitteellä "samantasoista" jos haluaa tasoista puhua) ja nyt he sit selvästi etsii kaltaisiaan :D Sinällään ei ihme, että ei oo näkyny... Silti mua hirvittää se, että ne lataa niitä käsityksiään totuuksina, koska vaikka en nyt pidä bile-Dania unelmieni miehenä, niin kyl sitä silti vähän mietityttää että "jokainen voi käydä siellä etelässä ja investoida itseensä sen pari tonnia." Ei se kauheen kivalta kuulosta etenkään kun miettii, että jos olis ite kattonu sitä vaikka 14-vuotiaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeassa, jokaisella on oma kuvansa täydellisestä, mutta voi olla, että noin täydellisille kumppanin löytäminen on jo hankalaa.. Ja toivon tosissani, että pienet ei katso tätä ohjelmaa tai jatkossa joudumme kuluttamaan vielä enemmän aikaa ja rahaa siihen, että lasten syömishäiriöt ja muut saadaan hoidettua. Onnekseni en kuitenkaan ole kuullut koulussa harjoittelussa ollessani kenekään puhuvan Hottiksista - vanhemmilla on varmaan homma hanskassa! :)

   Poista
 3. Nyt pari jaksoa Hottiksia katsoneena ei voi muuta todeta kuin huhhuh!! :D Vaikka se onkin hyvin viihdyttävää katsottavaa, saa se myös vereni kiehumaan hyvinkin paljon. "Muuten hyvä kroppa mutta perseestä voisi saada vähän läskiä pois", "Vähintään C-kupin rinnat pitää olla!" ym. ihan älytöntä! Miten joku kehtaa edes puhua jostain noin, varsinkin julkisessa tv-ohjelmassa? Mahtaa se nainen/mies tuntea itsensä hyvin 'hyväksytyksi', kun kuuntelee tuollaisia puheita itsestään.. Ja olen miettinyt samaa, että miten kyseinen ohjelma tulee juuri tuohon aikaan, kun ne alakouluikäisetkin saattavat sitä katsoa? Mutta ehkä sillä onkin pyritty lähinnä provosoimaan, mitä muutakaan kyseiseltä ohjelmalta voisi odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa tuossa provosoimisessa - tuskin tuo ohjelma edes kiinnostaisi ihmisiä, ellei se olisi niin provosoiva :D En ymmärrä kyllä yhtään, miten joku kehtaa päästää tollasia törkeyksiä suustaan, koska ei varmasti tuntuisi niistä itestäkään kivalta kuulla, mistä niitäkin voisi vähän parannella.. Liekö edes seuralaiset tienneet, mihin ovat ryhteneet!

   Poista
 4. Kirjotin taas sika pitkän kommentin ja kirjauduin googletilille julkasua varten niin se katos.. Noh mutta lyhyesti ja tiivistetysti hyviä huomioita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Elli ♡ siun pitää kopioida aina teksti ja kirjautua sitten ja laittaa se takasin! Silleen mie aina teen :D

   Poista
 5. täällä myös yksi joka on tuohon hottikset sarjaan jäänyt koukkuun :'D niin tyhmä sarja ettei mitään rajaa mutta silti sitä pitää aina katsoa kun on uusi jakso tullut :Dd

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)