SOCIAL MEDIA

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Viikonloppu - tervetuloa!

Kaupunki täynnä turisteja, aurinko paistaa, leit liehuu tuulessa ja Ilosaarirokki starttaa pian! Tänään on siis syytä juhlaan (aidon joensuulaisenhan tunnistaa siitä, että Ilosaarirokkia ei kertakaikkiaan voi ohittaa ;)) ja mikä onkaan parempaa kuin pitää hauskaa kaveriporukalla lämpimässä kesäsäässä.


Paita Seppälä / Housut MyDoris / Kengät Skobunkten
 Pitkästä aikaa oli myös niin kiva keli, että päästiin nappaamaan muutama asukuva! Tykkään noista nahkahousuista ihan mielettömästi ja aamulla oli vielä riittävän viileä keli niiden käyttämiseenkin. Lisäksi oon havainnut, että miun vaatekaapista löytyy tällä hetkellä vaan mustia farkkuja ja legginssejä, joten oli ihanaa vaihtelua saada laittaa välillä musta yläosa ja vaaleat housut. Pitäisi varmaan lähteä housuostoksille, mutta farkkujen shoppailu on yksiä niistä harvoista ostostelutehtävistä, joista en tykkää laisinkaan..



Pysähdyin just miettimään, että nyt on jo heinäkuun puoliväli - tuntuu, että koko kesä on ihan suorastaan hurahtanut kesää odotellessa. Toki siihen on mahtunut jo paljon kaikenlaista; häät, polttarit, yllätysretki, töitä, mökkeilyä.. Viime viikonloppuna yllätettiin rakas ystäväni aamulla yhdeksältä töistä ja lähdettiin juhlimaan polttareita. Ne olivatkin elämäni ensimmäiset polttarit, mutta sen kokemuksen perusteella voi todeta, että oikein onnistuneet ja mukavat pirskeet olivat :)



Nyt on kuitenkin aika siirtyä koneelta ulkoilmaan nauttimaan auringosta ja lämmöstä, kuuntelemaan musiikkia ja tapaamaan ystäviä. Iloista viikonloppua jokaiselle, nauttikaa kesästä ja lämmöstä! :)



Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)