SOCIAL MEDIA

perjantai 27. helmikuuta 2015

Isompi lehtijuttu ja huikea fiilis!

Vielä sentään saman kuukauden puolella tulee tämä ja edellinen postaus.. Aika on kulunut ihan siivillä; koulua, töitä, ystävänpäivä, vuosipäivä, tentteihin lukua, portfolioita.. Välillä tuntuu, että on ehkä vähän turhankin paljon tekemistä samalla hetkellä, mutta aina sitä hetken jaksaa kaameaa hyrskynmyrskyäkin!

Tämä viikko on kuitenkin sujunut leppoisasti, sillä on ollut pelkkää koulua ja sitäkin ihan älyttömän vähän. Olen ehtinyt tällä viikolla jopa miettiä, mitä kaikki ne opiskelijat, jotka eivät käy töissä opintojen ohella, tekevät sillä vapaa-ajan määrällä, mitä koululta jää! Aamuisin olen saanut nukkua pitkään ja olen ollut kotona joka päivä jo iltapäivällä, tuntuu ihan lomalta!

Sain ystävänpäiväkukkia rakkaalta! <3
Työrintamallakin on tapahtunut suuria juttuja, joista olen äärettömän iloinen ja ylpeä! Aiemmassa postauksessa kirjoittelin uuden opetussuunnitelman Move-mittauksesta ja juttu laajeni lopulta niin, että valloitin Karjalan Heilin aloitusaukeaman artikkelillani. Aiempaan verrattuna palstatila kaksin- paikoin jopa kolmikertaistui ja sain paljon palautetta jutustani. Täytyy sanoa, että hymy kareili kyllä huulilla taas muutaman päivän. Kirjoittaminen on niin ihanaa puuhaa! :)

Kirjoittamisesta puheenollen, sain myös ensimmäistä kertaa palautetta koulukavereilta blogistani. Oli suhteellisen hämmentävä hetki, kun muutama toveri rupesi antamaan kehitysehdotuksia ja palautetta blogistani. Mutta hienoahan sitä oli saada ja palautteen pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan lisää :) Esimerkiksi juuri postausten tyyleistä tuli palautetta; tämähän on tällainen tavanomainen kuulumishöpinä-postaus, mutta myös kriittisiä ja kantaaottavia postauksille ilmeisesti löytyy lukijoita, mikä oli kiva huomata!


Huolimatta siitä, että ensi viikolla herätyskello laulaa armottomasti joka aamu kello 5.10 kutsuen postia kantamaan, koetan päästä takaisin blogimaailmaan -edes sitten muutaman kerran, tämä tauko on ollut kohtuuttoman pitkä! Kuten erään ystäväni kanssa totesimme; toisinaan aika menee vain niin nopeasti, ettei kaikkea ehdi tehdä. Tosin blogin pariin on aina ihana palata pidemmänkin tauon jälkeen!

Nyt lähden selvittelemään muutamaa blogin ulkoasuun liittyvää seikkaa ja pakkaamaan laukkua -ehkäpä seuraava postaus kertoo, missä laukku purettiin! ;)

Mitä sinä haluaisit enemmän blogiini? Mistä olisi kiinnostavaa lukea?

1 kommentti :

  1. kiva kuulla siunkin kuulumisia pitkästä aikaa! :) ja tosi hiena tuo lehtijuttu, ihan huippua!<3 varmasti tullut hymy huulille tuollaisesta :) itse tykkään lukea ihan perus kuulumisia ja juurikin niitä syvällisempiäkin postauksia, tietysti aina jotain DIY-vinkkejä tai kuvakollaaseja unohtamatta :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)