SOCIAL MEDIA

lauantai 24. tammikuuta 2015

Tammikuu täynnä toimintaa

Pakkaset paukkuu, koulutehtävät kasautuu ja töitä riittää, voisiko tammikuu enää reippaammissa merkeissä kulua? Viikot on vierähtäneet hirmuista kyytiä ja blogi on ollut aina mielessä, mutta sopivaa rakoa kirjoittamiselle ei ole tullut, joten nyt olisi luvassa paljon kuulumisia!


Reilun parinkympin pakkaset valtasivat Joensuun moneksi päiväksi, mutta onneksi nyt ollaan jo lauhemman kelin puolella! Tiistai-iltana vannoin astellessani sisälle hyytävän kylmästä talvi-ilmasta, että keskiviikkona en astuisi jalallanikaan ulos, koska ei ollut koulua eikä töitä. Kuitenkin löysin itseni keskiviikkoaamuna täydessä pakkasvarustuksessa joenrannalta kuvailemasta. Ja onneksi menin, maisemat olivat aivan taivaallisia (vaikka aurinko katosikin jonnekin kuvausretken aikana..).


Tuntuu, että olen viime viikot ollut joko aamusta iltaan koulussa tai sitten ensin koulussa ja sen jälkeen töissä. Keskiviikon "vapaapäivä" tulikin ihan tarpeeseen ja sain paljon koulutehtäviä tehtyä. Ahdistavinta on, kun tietää, miten paljon tehtäviä on tekemättä, eikä aikaa vain löydy niille!

Sain myös keskiviikkona tehtyä kesätyöhakemuksia. Tuntuu, että joka vuosi kesätyönhaku alkaa vain aikasemmin ja aikaisemmin, kohta varmaan marraskuussa saa olla lähettämässä hakemuksia.. Mutta toisaalta se on hyvä, sillä olisi itsekin kiva tietää hyvissä ajoin, mikä on kesän suunnitelma. Lisäksi yliopisto-opiskelijana arvostan suuresti sitä, että jotkut yritykset palkkaavat kesätyöntekijöitä osa-aikaisiksi jo keväällä, mikä sopisi itselleni paremmin kuin hyvin tyhjän lukujärjestyksen vuoksi!


Tällä hetkellä odotan jännittyneenä, pääsenkö kesäksi unelmieni työpaikkaan töihin. Haastattelusta on kulunut kaksi viikkoa ja oli puhetta haastattelun jälkeen, että noin parin viikon päästä saisi tietoa, miten valinnassa on käynyt. Joka kerta, kun avaan sähköpostini, toivon, että sielä olisi tältä yritykseltä viesti, joka vieläpä sisältäisi iloisia uutisia! Pitäkäähän peukkuja miulle, tuntuu, että tämä olisi elämäni tilaisuus!Myös koulun saralla on tapahtunut paljon. Inhoan yliopisto-opinnoissa eniten Kielikeskuksen kursseja, sillä niille pääseminen tuntuu käytännössä mahdottomalta. Yhdelle kurssille saattaa hakea 170 opiskelijaa, joista arpomalla 25 pääsee mukaan. Itseäni ei tietenkään onni potkaissut ja vaarana oli, että kaksi kurssia jää ensi vuodelle, joka hankaloittaa hirmuisesti muita opintoja, kun perusharjoittelu ja sivuaineet alkavat.

Sain kuitenkin tietoa, että Savonlinnassa järjestetään toinen kursseista ja ilmoittauduin oikopäätä mukaan! Tapaamisia on vain kahtena peräkkäisenä päivänä, joten suorittaminen onnistuu helposti! Onneksi ihana ystäväni Savonlinnasta lupasi majoittaa minut luokseen ja mikä parasta, sain toisenkin hyvän ystäväni ilmoittautumaan kurssille. Opintomatka, tosin ei kauhean kauas, mutta kuitenkin Savonlinnaan, ei hassumpaa!Onni potkaisi myös toisen kurssin kanssa, nimittäin sain paikan ruotsin kurssilta hieman eri ryhmästä kuin mihin muuten olisin kuulunut, mutta kurssipaikan kuitenkin! Tosin pienenä miinuksena on, että en muista ruotsista juurikaan mitään ja tulevat esitykset, keskustelutilanteet ja nauhoitukset lievästi jännittävät, mutta kai sitä kertaamalla jotain oppii.. Eller sen jag måste studera mer, tai jotain sinne päin!
Mitäs tykkäätte kuvista? Joko olette löytäneet kesätöitä? :)


11 kommenttia :

 1. tsemppiä kesätyönhakuun, toivottavasti saisit mieleisesi paikan! :) ihania pakkaskuvia oot räpsinyt <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas, pirteä ja yksinkertainen ulkoasu sun blogilla! Kuvatkin sopivan kokoisia, selkeitä ja kauniita. Jään ehdottomasti seurailemaan :)

  ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan! :) Juuri tänään koitin tehdä uutta banneria, mutta ainakin toistaiseksi pitäydyn vanhassa, tällä talvisäällä ei saa sopivia kuvia :D

   Poista
 3. Hei moi,

  Tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, vaan kaikkien meidän lemppari puheenaiheeseen: opiskeluun. Huomasin just et käyt yliopistossa Joensuussa, ootko aina asunut sielläpäin vai muutitko sinne just opiskelujen perässä? Sillä mä, et oon itse lukion toisella ja saanut päähäni että pitäis päästä hinnalla millä hyvänsä lukemaan psykologiaa, mutta Itä-Suomen yliopisto on tilastomatikan takia ainoa mihin oikeesti vois päästä sisään. Oon vaan tosi epäluuloinen sen suhteen et mitä Joensuussa on tai millainen kaupunki se on? Oon aina asustellut vähän etelämmässä u know.
  Onko Joensuu niinko minkä kokoinen kaupunki ja millainen yleisilmeeltään? Tai onkse niinko ihan asiallinen opiskelijakaupungiksi? :D

  Sori random!

  Olet todella suloinen & pidän blogistasi kovin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Eipä kommenttien aina tarvitse postaukseen liittyäkään, kiva, että rohkenit kysymään! :)

   Itse olen kotoisin Tampereelta ja muutin tänne sekä opiskelujen että poikaystävän perässä pari vuotta sitten. Voin kyllä suositella Joensuuta lämmöllä ihan jokaiselle, täältä löytyy kaikki tarvittava ja kaupunkina on eloisa, mutta kuitenkin turvallinen ja rauhallinen :) Opiskelijakaupunkina tosi hyvä; kaikki on kävely- tai pyöräilyetäisyyden päässä, laadukas opetus yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa ja töitäkin löytyy tekevälle!

   Innostuin kommentistasi niin paljon, että päätin oikein oman postauksen sille omistaa, joten sieltä vielä lisätietoa :) Ja ihana kuulla, että pidät blogistani <3 Onnea sinulle hakuun ja jos päädyt Joensuuhun, tässä on sinulle valmis kaupunkikierrättäjä!

   Poista
 4. Vautsi miten kauniita ja hyytäviä kuvia :D Tsemppiä myös täältä päin työn hakuihin ♥

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita kuvia ja hyvin olet saanut vangittua kylmyydenkin nuihin! :) Hienolta näyttää joenrannalla pakkasellakin, varsinkin jos aurinko pilkahtelee välillä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)