SOCIAL MEDIA

maanantai 8. joulukuuta 2014

Luukku 8: pikkujouluja

Pikkujoulukausi taitaa alkaa reilusti jo marraskuun puolella ja jatkua aina pitkälle joulukuuhun. Itse olen juhlinut jo useampia pikkujouluja ja viikonloppuna vietimme joulun etukäteisjuhlaa Mikon vanhempien luona.Vaikka pikkujoulut yleensä mielletään villiksi bailaamiseksi, on mukavaa viettää välillä vähän rauhallisempiakin iltoja pelaillen, höpötellen ja saunoen! Ja mikä parasta, saa laittaa päälle mukavan rennot vaatteet, eikä ole pakko pukea kiristävää paljettitoppia!


Kuvan punainen mekko on ostettu monen monta vuotta sitten Lindexiltä, mutta joka ikinen joulu puen sen innoissani päälleni! Se on niin ihanan punainen ja rento, mutta samalla riittävän juhlava :)


Olettekos te vietelleet paljon pikkujouluja tänä vuonna? :)

Ja muistuttelen vielä osallistumaan arvontaan, joka on käynnissä edellisessä luukussa :)


2 kommenttia :

  1. tosi rento tuo pikkujouluasu!<3 ja tosiaan, ei aina tarvitse lähteä pikkujouluina bailaamaan kun illan voi viettää rauhallisemmissakin merkeissä! :) teidän ilta kuulostaa tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, tuntuu, että jos koko ajan on bilettämässä, niin joulu unohtuu! Uutena vuotena voi sitten juhlia enemmän (ja toki joissain pikkujouluissakin), mutta välillä on ihana rentoilla vain kivalla porukalla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)