SOCIAL MEDIA

lauantai 6. joulukuuta 2014

Luukku 6: Linnan juhlien parhaat puvut

Itsenäisyyspäivän kunniaksi etsiskelin linnanjuhlien kauneimpia pukuja vuosien varrelta. Tässä on omat viisi suosikkiani! Saa nähdä, tuleeko tänään vielä upeampia yksilöitä :)

saraseeeni.blogspot.com

Jenni Haukion sininen kukallinen ja pitsinen mekko on kerrassaan aivan ihana! Ei yhtään yliampuva, vaan kaunis ja isänmaallisen värinen puku. Kyseisen puvun voisin itsekin pukea päälleni enemmän kuin mielelläni :)

kesaheinanelamaa.blogspot.com

Tuuli Petäjä-Sírenin merenasininen mekkoa koristava "kukkanauha" kruunaa kauniin kokonaisuuden. Halkio on ehkä mielestäni hieman mauton Linnan juhliin, mutta muuten asukokonaisuus on todella ihastuttava.

Yle

Seuraava puku on enemmän kuin kaunis! Liukuvärjäys on persoonallinen elementti puvussa, ja vastaavanlaista pukua en ole kyllä monesti nähnyt. Lisäksi helmassa olevat kimaltavat paljetit ja kerroksittainen helma ovat niiin nätit!

Iltalehti

Anna Abreun keltainen mekko on ihanan pirtsakka talven keskelle, Kaunis pitsireunus kruunaa kokonaisuuden valkean, koristeellisen olkaimen kanssa.

satusofia.blogspot.com

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, kirkkaan punainen klassinen iltapuku. Yksinkertainen, mutta samalla niin valloittava mekko. Röyhelö-yksityiskohta vielä kruunaa kokonaisuuden!

Mikäs on teidän suosikkinne? Ja aiotteko katsoa tänään itsenäisyyspäivän vastaanoton?


1 kommentti :

  1. oi, tuo kiira korven mekko on aivan taivaallisen ihana!! ♥ tää sun joulukalenteri on kyllä ihana, näitä juttuja on kiva lueskella ja pääsee kunnon joulufiilikseen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)