SOCIAL MEDIA

tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 23; jouluhaaste

Ihanaa, sain jouluisen teemahaasteen Jenniltä ja se sopii täydellisesti luukuksi 23! :) Oli mukava päästä fiilistelemään joulutunnelmia ja jouluhan on jo ihan ovella!! Can't wait! <3


1. Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin?
Tietenkin uskon, jollei usko Joulupukkiin, ei voi saada lahjoja! Tontutkin kurkkivat ja kuuntelevat pitkin vuotta. Muistan, kuinka pienenä siskoni oli piirtänyt "tontunjälkiä" harjanvarrella pihamaalle ja oli itse täysillä mukana juonessa, joten silloin olen ihan oikeita tontunjälkiä nähnytkin ;)

2. Kirjoititko joulupukille?
Tänä vuonna kyllä jäi kirjoittamatta, mutta ehkäpä läheiseni ovat kuulleet toiveitani jostain ja raportoineet niitä eteen päin :) Ja blogiinhan teinkin joululahjalistan, mikäli pukki eksyy sivuilleni.


3. Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilmankin?
Kyllä kinkku kuuluu joulupöytään ja onhan se tosi herkullista! Kuitenkin rakastan äitin tekemiä lihapullia ja isin savustamaa lohta, joten en osaa arvottaa mitään herkkua yhdeksi kunkuksi :)

4. Noloin saamani joululahja tai lahjojen jakoon liittyvä muisto.
En kyllä muista, olenko saanut mitään kovin noloa lahjaksi (tietysti tikkariveistos miehisyydestä ei ollut ehkä neutraalein lahja, eikä kyllä päätynyt syötäväksikään lopulta..), mutta hauskahan on aina katsoa lapsuusvideoita, kun on pyrinyt lahjalaatikoiden ympärillä ihan levottomana ja kiinnostuneena pakettien sisällöstä :D
 

5. Onko jokin joululahja jäänyt käyttämättä tai kaapin perälle notkumaan?
Arvostan kaikkia saamiani lahjoja, koska antaja on miettinyt, että se voisi sopia juuri minulle :) En ainakaan muista, että mikään olisi jäänyt käyttämättömäksi, vaatteisiinkin usein kasvoi sopivaksi, jos ne olivat saantihetkellä vähän liian suuria.
 
6. Milloin ja millä tavalla koristelette joulukuusen?
Koristellaan kuusi yleensä aatonaattona tai aattoaamuna. Pienenä koristelimme kuusen aina aattona, mutta nyt jouluaaton kiireitä helpottamaan olemme kantaneet kuusen jo aatonaattona sisälle. Saas nähdä, kuinka tänä vuonna käy! :)


7. Ostatko kotiisi joulukukkia? Mikä on joulukukkasi?
Ostin tänä vuonna ihanan pikkuruisen joulutähden, jota suojelin kuin lemmikkiä tuodessani sen Ylöjärvelle! Joulukukka on ehdoton suosikkini, mutta myös esimerkiksi hyasintti on aivan ihana piristys joulupöydille! :)

Haaste lähtee Tuulille, Tinkalle sekä Sinille :)


3 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! :)