SOCIAL MEDIA

perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 19; loman merkitys

Vihdoinkin se alkaa; kauan odotettu joululoma! :) Toukokuusta lähtien koulua tai töitä on ollut lähes joka päivä, joten tämä on kyllä ensimmäinen loma pitkään aikaan ja aion nauttia siitä täysillä! Vähän vielä täytyy siivoilla ja pakkailla, mutta sitten saa keskittyä vain ja ainoastaan kivoihin asioihin :)

Mikä joululoman merkitys oikeastaan on?


Pienenä joululomalle pääsy tarkoitti välitodistusta ja joulupussia, joulujuhlaa ja pian koittavaa joulupukin saapumista. Lomaa ei osannut ajatella lomana, mutta nykyään loma todellakin tuntuu jo lomalta! On ihana päästä hengähtämään kaiken kiireen ja stressin jälkeen. Olla vain ja nauttia rauhasta, rakkaista ihmisistä ja joulun tunnelmasta.

Lomalla ei tarvitse ajatella yhtäkään tenttiä, esseetä tai työasiaa. Kaiken energian voi keskittää niiden asioiden tekemiseen, joista eniten nauttii :) Siivoaminen ja kokkaaminenkin tuntuvat mukavalta puuhalta, kun ei ensin ole koko päivää tarvinnut puuhastella muiden askareiden parissa, vaan ne saattavat olla ainoat pakollisuudet päivässä ja viikossa.


Mikä teille on lomassa tärkeintä? :)


Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)