SOCIAL MEDIA

torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 17&18; minun päiväni

En ole oikeastaan koskaan innostunut "my day" postauksista, koska olen miettinyt, lukeeko niitä oikeasti kukaan. Kuitenkin joulukalenteriluukku ehdotuksiin oli päässyt my day -postaus, joten tottahan päätin sen toteuttaa :) Selailin myös muiden my day -postauksia ja totesin, ettei ne nyt hullumpia olekaan!

10.00 Kello soi ihanan myöhään muistuttaen toisiksi viimeisestä työpäivästä ennen joululomaa. Ensimmäisenä täytyy löytää päivän lehti, sillä haluan tietää, onko kukaan kommentoinut eilen Karjalaisessa julkaistua kolumniani. Nopea selaus, eikä haukkuja löytynyt, hyvä!

10.40 Aamutoimien jälkeen kömmin autoon ja Mikko heittää minut Postille.


11.00 Kortteja, kortteja, kortteja, eikö ne ikinä lopu? En ole eläissäni nähnyt näin montaa joulukorttia, enkä uskalla edes ajatella, montako sataatuhatta joulutervehdystä on kulkenut sormieni lävitse viime viikkojen aikana! Ihanaa hommaa kylläkin :)

12.30 Ruokaa! Salaatti Heinosen leipomosta tekee ihmeitä kurnivalle masulle ja taas jaksaa läpytellä kortteja menemään ;)


18.00 Vielä oli pari joululahjaa ostamatta, joten suunnistin Myyn kautta kotiin poiketen matkalla hakemassa puuttuvat lahjat. Tuntuu (tuntui kyllä eilenkin..), että vihdoinkin kaikki joululahjat on hankittu!


18.30 Kotimatka sujui leppoisasti enon kanssa puhelimessa höpötellen. Kotiin päästyäni aloin kokkailemaan jauhelihakastiketta ja lohkoperunoita. Myös joulukalenteri odottelee pöydällä avausta (en halua aina avata sitä aamulla, sillä tiedän, että illalla tulee kuitenkin kauhea suklaanhimo.. :D).


Illalla olisi vielä vuorossa piparien koristelu sekä lahjojen paketointi. Sen jälkeen aion heittäytyä sohvalle katselemaan Salkkareita! Enää yksi työpäivä ja joululoma koittaa, ihanaa! <3

Mitäs mieltä tällaisesta luukusta?


6 kommenttia :

 1. tosi ihana luukku, kiva lukea sun päivän kulusta ♥

  VastaaPoista
 2. Mä oisin toivonut, että noita "kellonaikoja" ois ollu useempi niin että tekstiä ois ollu enemmän. Tykkään kyllä lukea näitä my day -juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kyllä pitkään, kuinka paljon kellonaikoja kannattaisi laittaa, mutta näköjään päädyin vähän heikompaan ratkaisuun :D

   Poista
 3. tämmöinen oli kyllä kiva postaus, pääsi hieman kurkistamaan millainen päivä siulla on ollut! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)