SOCIAL MEDIA

torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 11; rakkauden juhla

Viimeisimmät luukut ovat käsitelleet joululahjojen saamista ja antamista, mutta luukusta 11 paljastuu joulun tärkein asia; yhdessä olo, rakkaus ja välittäminen.


Pienenä joulussa tärkeintä oli ehdottomasti lahjojen saaminen; neljän jälkeen aloin jo pyöriä ympyrää jännittyneenä odottaen pukkia! Nykyisin joulu tuntuu itselleni kuitenkin enemmän juhlalta, jolloin kaikki ovat yhdessä, on tunnelmallisia valoja sekä kynttilöitä, syödään hyvin ja joulu musiikki soi taustalla.


Lahjojen saamisen sijaan tärkeämpää on lahjojen antaminen, sillä on ihana nähdä ilahtunut ilme saajan kasvoilla, kun paketista paljastuu jotain, mitä toinen on todella toivonut. Ja vaikka jouluna ei vaihdettaisi yhtäkään lahjaa, pelkkä joulun tunnelma on joulun juhlimisen arvoista!


Tänä jouluna on ihanaa, että saan ympärilleni kaikki rakkaat ihmiset yhdellä kertaa. Saan viettää aikaa heidän kanssaan ja nauttia kiireettömyydestä ja joulun tunnelmasta <3 Kun asuu Suomen toisella puolella, on korvaamattoman ihanaa viettää aikaa kaikessa rauhassa rakkaiden kanssa <3


Mikä teille on joulussa tärkeintä? :)


P.S. Muistakaa osallistua joululahja-arvontaan:


2 kommenttia :

  1. veit kyllä sanat suustani<3 iän myötä joulusta on tosiaan muodostunut vieläkin tärkeämpi juuri sen tunnelman ja läheisten kanssa vietetyn ajan myötä :) rakastan perinteistä joulua, johon kuuluu niin hyvä ruoka, joulusauna, läheisten kanssa vietetty aika ja haudoilla käynti<3 lahjat on toki oma kiva pieni lisänsä, mutta itsekin olen huomannut miten se antamisen ilo on muuttunut tärkeämmäksi! hyvää joulun odotusta sinne suuntaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä niin oikeassa! <3 Mikään ei ole parempaa kuin joulusauna, herkut ja yhteinen aika! Ja haudoilla täytyy ehdottomasti käydä muistamassa niitäkin rakkaita, jotka katselevat meitä pilvien päältä! <3 Ihanaa joulun odotusta sinullekin! <3 :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)