SOCIAL MEDIA

torstai 13. marraskuuta 2014

Uusi ulkoasu on vihdoin täällä!

Tuntien puurtamisen jälkeen uusi ulkoasu on vihdoin valmis! Olen jo kauan suunnitellut uutta ilmettä blogilleni ja nyt parin vapaapäivän aikana olen ehtinyt muokata blogista ainakin omaan silmääni kivemman näköisen :)


Suurin uudistus on blogin banneri, joka kuvaa blogiani paremmin; lifestyleä, valokuvausta, muotia ja kosmetiikkaa sekä ruokia ja haaveita. Bannerista tuli yhtä aikaa hillitty ja räväkkä. Osa kuvista on hyvin pirteitä ja osa rauhallisen sävyisiä, mutta juuri tällainen yhdistelmä on blogin kirjoittajakin; tilanteesta riippuen hyvin hillitty ja hallittu, mutta toisinaan räiskyvä ja pirteä tapaus!
Lisäsin uutena ideana blogiini välilehtiä, joiden kautta on helppo klikata itsensä seuraamaan blogiani esimerkiksi Blogilistalla. Samoin Instagram-tiedot löytyvät nyt selkeästi omalta sivultaan :) Ja yhteystieto-sivu ilmestyi myös oikeaan ylälaitaan, mikäli mieleen juolahtaa jotain kysyttävää!


Myöskin esittely, joka on hukkunut jo kymmenien ja taas kymmenien postausten joukkoon, on nyt omalla sivullaan nähtävillä. Ja vihdoinkin kuvat ovat suuria, blogin tekstikentän levyisiä. Tätä on pyydetty jo moneen otteeseen ja nyt toiveenne on toteutettu!

Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? :)


6 kommenttia :

 1. uusi ulkoasu on kerrassaan täydellinen, kaikki sopii kaiken kans tosi hyvin yhteen ja tää kokonaisuus näyttää ihan sulta! ♥♥

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kaunis ja houkuttava ulkoasu, selailin myös aikaisempia postauksiasi ja tykkään ♥ Nuo bannerissa olevat korot ovat ihanat, ihan pure love ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata, mukava kuulla! :) ja itekin tykkään noista kengistä ihan superisti!! ♥

   Poista
 3. Tää ulkoasu on ihana!:) ihastuin muutenkin blogiisi <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)