SOCIAL MEDIA

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sivuluisulla kohti Joensuuta


Vihdoinkin taas blogin parissa! Viime viikot ovat kuluneet vauhdilla, kun on ollut yhtä jos toista kouluhommaa. Vapaapäivät ovat kuluneet asioiden hoitamisessa ja kodin järjestämisessä (yllättäen kaikki menee sotkuun, kun on koulussa 10 tuntia päivässä..), joten aikaa istahtaa alas ei ole kyllä kamalasti ollut. Mutta vihdoin olen täällä ja pakolliset koulujutut on hoidettu sekä mikä parasta, meillä on nyt toimiva, kiinteä netti! Ei enää pätkivää ja erittäin hidasta nettitikkua, vaan hypernopea nettikaapelia pitkin kiitävä yhteys!


Pari viikkoa sitten käytiin Mikon kanssa Ylöjärvellä viettämässä viikonloppua perheeni luona. Ylöjärvellä oli vielä mukavan syksyinen sää ja kirkkaana lauantaipäivänä lähdettiinkin käymään Pyynikin näkötornissa, jotta saadaan maistattaa paljasjalkaisella pohjoiskarjalalaisella Suomen parhaat munkkikahvit! Namnam, oli kyllä ihania! :)


Paluumatka Joensuuhun oli jotain aivan muuta kuin rentouttava bussimatka. Jyväskylässä vaihdoimme bussia ja kuljettajalla ei ollutkaan listaa nettilipun ostaneista, joten tsädää, kerrankin oli hyötyä siitä, että tulostan kaiken. Kuitilla pääsimme bussiin, mutta maksamistamme paikkavarauksista ei kyllä ollut mitään tietoa. Varkaudesta lähdettäessä alkoi satamaan lunta ja bussissa oli tietenkin kesärenkaat alla. Liusuimme sivuluisussa moneen otteeseen kuljettajan puhuessa kännykkään kyseisellä tiellä hirvivaara-alueella. Eipä hirvet muuten olisi niin paljon pelottaneet, mutta menomatkalla näimme bussin ikkunasta uljaan jättiläisen seisoskelevan tienvieressä.


Mutta ettei ihan valittamiseksi menisi, kerrottakoon, että kiireet helpottavat hetkeksi :) Eilen kävin laulukokeessa ensimmäisen kerran yläkoulun jälkeen ja ensimmäistä kertaa sain myös kunnollista ja perusteltua palautetta laulustani! Olen joutunut monesti ihmisten seuraan, jotka kovasti luulevat osaavansa laulaa paremmin kuin muut ja yrittävät lytätä muut, joten en ollut lainkaan varma omista taidoistani! Tuloksena oli kuitenkin, että laulan teknisesti oikein, kauniisti, rytmisesti ja musikaalisesti. Opettaja myös ehdotti kuoroon liittymistä, joten kyllä hymyilytti tätä tyttöä :)

Lisäksi kvantitatiivisen tutkimuksen tentti on ohi (yökyökyök, en ymmärrä, miksi opettajankoulutus ei voi olla ammattikorkeakoulussa) ja opetustuokio teknisessä työssä sekä palautekeskustelu englannin kurssista käytynä. Kaiken kruunasi se, että viikonloppuna ihanat Elli ja Reetta kävivät kylässä ja vietimme mukavan viikonlopun höpöttelyn, Mikael Gabrielin ja leivonnan merkeissä <3

Jos vain suinkin kerkiän huomenissa, luvassa olisi viime aikaisia ostoksia :)

Joko teillä syyskiireet hellittää?

6 kommenttia :

 1. Jaa, että ovatko syyskiireet ihmisillä hellittäneet? Tuota, miksi ihmisillä olisi syksyllä jotenkin kiireisempää kuin muina vuodenaikoina – ei ymmärrä… ;-)

  Nykyihmisiltä kun kyselee heidän kiireistään, niin joillakin on koko ajan kiire ja joillakin taas ei ole kiireitä koskaan ja siinä välillä ei ole mitään.

  Juu, myönnän, ei ole kovin syvämietteistä tämä kirjoitukseni, vaan eipä sitä ole tämän blogin tekstitkään, joten samalla tyylillä mennään… ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla on varmasti paljon helpompaa syksyllä, toisilla jopa lomaa! :) Opiskelijoilla usein vain pukkaa tentit, esseet, näytöt sun muut syksyisin aina samaan kasaan :D

   Mutta hei, mahtavaa silti, että kaikki postaukseni jaksavat herättää mielenkiintosi ja kommentointi halusi, vaikkei ne olekaan sinun mieleesi syvämietteisiä! :) Hyvän kirjoituksenhan tunnistaa siitä, että lukijalla on kommentoitavaa, lisättävää tai muuten pohdittavaa! :)

   Poista
  2. Opiskelijana voin itsekin sanoa, että kiireet kyllä todellakin kasautuvat syksylle, ja keväällä on usein paljon helpompaa. Tietenkään tämä ei kaikkien kohdalla mene näin.

   Olen samaa mieltä että tällainen kommentointihalu osoittaa vain sen, että bloggaajan kirjoitukset ovat herättäneet sinussa tunteita ja kiinnostusta. Vaikka tekstit eivät syvämietteisiä olekaan mielestäsi, niin aina silti jaksat niin suurella innolla kommentoida, mikä on kyllä ihailtavaa :) Ja miksi kaikkien blogikirjoitusten tulisi syvällisiä ollakaan - ei ymmärrä.... ;-)

   Poista
  3. Kiva Jenni kuulla, etten ole ainoa syyskiireilijä :D onneks kohta koittaa joulu ja helpompi kevät! :)

   Ja puhut asiaa, miksi kaiken pitäisi olla niin syvällistä, sama homma täällä - ei ymmärrä.... ;-)

   Poista
  4. Hoh hoijaa.. miksihän joillakin ihmisillä se ajatuksenjuoksu on niin äärimmäisen yksinkertaista ja suoraviivaista!

   Siis, jos minä esitän jonkin kommentin vaikkapa siitä, mitä pidin jostain tämän blogin kirjoituksesta, niin se EI tarkoita sitä, että minä silloin jotenkin moittisin ko. kirjoituksen kirjoittajaa tai, että ”vaatisin” jotakin muutosta kyseisten kirjoitusten sisältöön.

   Kyseessä siis oli vain minun henkilökohtainen mielipide johon minulla on täysi oikeus, ja jos blogissa kerran on kommentointimahdollisuus, niin miksipä en sitä käyttäisi jos sattuu huvittamaan.

   Aivan samalla tavalla tämän blogin ylläpitäjällä on oikeus kirjoitella mitä tahansa (mielestäni) ”hömppää”, mitä hänen mieleensä vaan juolahtaakin, ei tämä sen kummempaa…

   Onhan tässä blogissa mielestäni paljon hyvääkin.
   - Esim. usein on melko hienoja valokuvia.
   - Blogin ylläpitäjä käyttää kirjoituksissaan varsin hyvää kieltä ja kielioppisäännötkin näyttävän
   olevan halussa.
   - Blogin ylläpitäjä ei myöskään vaikuta läheskään niin täydellisen itsekeskeiseltä kuin monet muut
   hänen ikäisensä nuoret naiset.
   - Lisäbonuksena blogin pitäjä on ainakin kuvan perusteella ulkoisesti ”syötävän” söpö! ;-D

   Kirjoitti JaSa, jolla ei ole syksyisin sen kiireempi kuin muulloinkaan. (Muutenkin olen sitä mieltä, että jos ihmisellä on alituinen kiire, niin se on vain merkki siitä, että ko. tyyppi ei kykene fiksusti organisoimaan asioittensa ja tehtäviensä hoitoa).

   Poista
  5. Totta kai jokaisella on oikeus kommentoida, kun siihen on annettu mahdollisuus ja hyvähän se on saada palauetta tekstistä, sitähän jokainen bloggaaja ja toimittaja tahtoo :) (ja bloggaana minulla tosiaan on oikeus valita, mitä kirjoitan ja miten, töissä mennään tietenkin lehden linjan mukaan). Jokainen saa pitää myös hömppänä mitä tahtoo ja hyvähän se on, että aivot saa aina välillä lomalle jollakin konstilla :D ja mikäli kaipaat syvällistä luettavaa, niin kyllä sitä täältäkin blogista löytyy, kun vähän taaemmas selaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)