SOCIAL MEDIA

torstai 4. syyskuuta 2014

Kesämuistoja

Monen monta ihanaa kesämuistoa on tullut ikuistettua menneinä kuukausina ja nyt haluankin nämä hyvänmielen kuvat jakaa myös teidän kanssanne muutamalla sanalla kesästäni kertoen :)


1. Ensimmäiset kuvailureissut (tämä kuva oli mielestäni jo melko kesäinen tuolloin..) ilman toppatakkia!


2. Syytä juhlaan oli kerran jos toisenkin, nämä kielot peräisin Mikon veljen valmistujaisista :)

3. Kasvion kerääminen. Kuvailemalla 80 kasvia, vältti kasvilajituntemustentin, joten en empinyt hetkeäkään ottaa kameraa käteen! Tämä kuva kuvailtu ihanan siskoni kanssa kotopuolessa :)


4. I-H-A-N-A-A   G-R-I-L-L-I-R-U-O-K-A-A!! Kotopuolessa taidettiin grillata joka ilta, kun olin siellä viikon lomalla ja joka ikisellä kerralla, kun perheeni oli täällä käymässä asuntovaunulla. Niin ja tietysti käydessämme kylässä mökkimaisemissa Mikon sukulaisilla! :) Kotonakin pöytägrillillä tehtiin muutaman kerran vartaita ja kerran intouduttiin myös makkarat iskemään levyille, mutta ne eivät ihan päihittäneet oikean grillimakkaran makua :D


5. Vohveleita ja lättyjäkin tuli mussutettua tänä kesänä melkoisen monta! On ne vain ihan käsittämättömän hyvää herkkua! <3


6. Tivoli Sariola rantautui Linnunlahdelle ja sinnehän oli sitten päästävä! Maailmanpyörään pyörimään ja jonkinlaiseen kieputtimeen, joka sai kyllä tämän tytön tuntemaan itsensä vanhaksi! Viime vuonna tuli paha olo Linnanmäellä liian pyörivässä laitteessa ja nyt täällä, voi ei..


7. Uisteltuakin tuli tänä kesänä ja saaliikseni jäi (minun mielestä tietenkin tosi iso) hauki, joka päätyi kuitenkin lokkien ruuaksi, ei se kuitenkaan niin iso ollut, että siitä ruuaksi olisi riittänyt!8. Ihania auringonlaskuja järvimaisemissa Juuassa. Ei näistä voi kuin lumoutua :)9. Vaikka kovasti pelkäänkin punkkeja, ampiaisia, käärmeitä ja muita otuksia, lähdimme kauniina kesäpäivänä talsimaan Korkeavaaran huipulle. Tarkoitus oli nähäd kauniita maisemia, kuvailla kasveja ja paistaa nuotiolla makkaraa. Mukava reissu, ei voi muuta sanoa! Eikä yhtäkään punkkia, Luojan kiitos!


10. Elämäni ensimmäiset itse pakastetut mansikatkin odottavat popsijaansa pakastimessa! Hieno tunnehan se on talven pakkasilla kaivaa maukkaat ja makeat mansikat esiin :) Vaikka kerralla meneekin vähän enemmän rahaa marjoihin, on niistä iloa pitkäksi aikaa!


11. Eräänä iltana lähdimme lenkille kohti Penttilää, kunnes pääsimme sillalle asti, joka oli nousemassa ylös jokilaivan vuoksi. Lenkki jäi tekemättä, kun askeleemme suuntasivatkin kotiin laittautumaan ja ostamaan lippuja jokilaivaristeilylle :) Ihan uusia maisemia Joensuusta, veden päällä lillutellen ja auringosta nauttien! Se oli vähän kuin esimakua seuraavana viikonloppuna koittavalle Tallinnan risteilylle, josta kuvat valitettavasti ovat toisella koneella!


12. Synttäreitäni pääsin viettämään uudessa kodissa samalla kun juhlimme pienesti tupaantulijaisia. Kakkuidean olin bongannut jo keskikesällä K-Marketin mainoksesta, mutta tietenkin kakkutarpeiden etsintähetkellä ei löytynyt yhtäkään mansikkaa suklaapallojen kaveriksi, joten kakusta tuli sitten pelkkä pallokakku, mutta namskis!13. Ja kesän kaiken kauneuden kruunaa auringonlaskut, joita ikkunastammekin on päässyt ihailemaan kerran jos toisenkin! Kesä on ihanaa aikaa!

Pystyttekös te samaistumaan minun kesämuistoihini? :)

-Emma-

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! :)