SOCIAL MEDIA

perjantai 23. toukokuuta 2014

Pukeutumisvinkkejä kaivataan!

LOMALOMALOMA!

Kaksi tuntia ja 55 minuuttia sitten alkoi kolmen viikon kesäloma, jonka aion todellakin viettää auringosta, vapaa-ajasta, rakkaiden ihmisten seurasta ja pitkään nukkumisesta nauttien! Juhannusviikolla alkaakin aikaiset aamuherätykset, kun täytyy nousta 5.15, että joensuulaiset saavat postinsa ennen iltauutisia. Helppo homma tällaiselle aamu-uniselle tyttöselle! ;)

Lomalla täytyy kyllä sen verran miettiä työasioita, että jonkinlainen suoja pään päälle täytyisi löytää ja mikroshortseja pidemmät shortsitkin olisi hyvä bongata. Ongelma nyt onkin, että eihän naisille ole kerta kaikkiaan olemassa minkäänlaista tyylikästä tai edes siedettävää päähinettä!

Postia jakaessa kärrypiirillä tulee kuitenkin oltua auringonpaisteessa sen verran, että jonkinlainen päähine on ihan välttämätön, ettei tule auringonpistosta. Pipoa en missään nimessä laita, vaikka niitäkin näkee ihmisillä päässä keskellä kesää.. Aivan liian kuuma! Huivit ei oikein pysy meikäläisen päässä, aina valuvat tai ovat aivan liian kuumia. Kollaasissakin näkyvä lierihattu ei taida ihan olla minun tyyliä ja näyttäisi se ehkä hieman hassulta Postin sinisen t-paidan ja shortsien kanssa :D Lippiksen kun laitan päähäni, alan muistuttaa pallokalaa ja hiukset törröttää ties miten..

Olisikos teillä antaa hyviä vinkkejä päähineiden suhteen? Sellaisia, joita lyhyttukkainen tyttönenkin voisi käyttää näyttämättä kaljulta :D

-Emma-

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)