SOCIAL MEDIA

tiistai 13. toukokuuta 2014

Onnenpäivät

Sade ropisee lätäköihin, koivut vihertää ja ulkona on ihanan synkkää. Toisinaan rakastan tällaisia päiviä, kun ulkona on sateisen tai myrskyisen näköistä. Tulee aina mieleen ne lapsuuden päivät, kun siskoni kanssa kesällä linnottauduttiin hänen huoneeseensa leikkimään kotia. Rakennettiin hienot portaat roskapöntöistä ja tuoleista, kokkailtiin muoviruuilla ja piirreltiin ahtaassa nurkassa puuväreillä. Sadepäivät ei siis ole niin not kuin voisi luulla. Tosin sellaiset tavalliset tylsät sadepäivät ilman kunnon synkkyyttä ja mustia pilviä on kyllä aika tylsiä..

Viime viikot on ollut sellaista kiirettä ja hässäkkää, että kohta kyllä huokaisen helpotuksesta, kun koulu loppuu! Enää kaksi tuntia liikuntaa ja kaksi tuntia bilsa/mantsa/terveystieto-sekotusta ja edellämainitun sekoituksen tentti maanantaina ja kesäloma koulusta koittaa! Tosin suunnitelmissa on suorittaa vielä ainakin yksi tentti kesäopintoina, jotta saan vähän avustusta kesän vuokranmaksuun ja ruuanlaittoon..

Takki ja farkut / Only
Kengät / Tokmanni
Paita / Elliltä
Koru / Ur&Penn
Aurinkolasit / Citymarket
Asukuvat ovat muutaman viikon takaa, kun oli ihanan lämmin ja aurinko vaan porotti täydeltä taivaalta! Tuli olo, että nyt täytyy saada jotain mahdollisimman kesäistä päälle ja lähteä vähän ostoksille parvekkeen sisustamista varten. Lopulta kesäpäivän kruunasi se, että käytiin murun kanssa nauttimassa kesän ekat jäätelöt torilla!


Huolimatta siitä, että kesälomaan on siis vielä vähän aikaa, olen tällä hetkellä todella iloinen! Äiti, isi ja siskoni olivat Joensuussa perjantaista tiistaihin ja sain viettää heidän kanssaan ihan mahtavia päiviä! Kävimme kaupoilla, grillasimme, juhlimme äitienpäivää, katselimme lätkää, lenkkeilimme ja höpöttelimme mielin määrin, joten pidennetty viikonloppu oli erittäin onnistunut :) Voi kun välimatkat ei olisi niin pitkiä, niin tällaisia päiviä olisi useamminkin!


Pikkuhiljaa täytyisi alkaa kokkailemaan, koska työt jatkuu taas tänään. Töiden Postillahan piti loppua huhtikuun loppuun, mutta kummasti vaan ne ei siellä pärjää ilman minua ;) Ainakin nyt töitä on riittänyt ja  kesäksikin on vähän lupailtu hommia :) No ei, taitaa olla koko postilaitos vähän kriisissä ainakin lehtien mukaan, jos päiväposti tulee vasta kuuden aikaan ja kymmeniätuhansia talouksia on ollut ilman postia.. Parempi siis mennä kantamaan oma korsi kekoon!

Palailen pian sen kauan mainostamani parvekepostauksen kanssa. Ensi viikolle on luvattu hellerajoja etenkin Itä-Suomeen, joten parvekekausi on siis jo aloitettavissa!!

Olettekos te saaneet töitä kesäksi? :)

-Emma-

5 kommenttia :

 1. Voi kun oot niin nätti ja toi farkkutakki sopii sulle niin kivasti! Me ollaan Jämsässä päi menossa kotii, vielä vähän istumista. Luojan kiitos päivitit tätäkin niin sain taaa hetkeks tekemistä ;) Nähään mahollisimman pian, kuulemma ehkä jo kesäkuun alkupuolella? :) puss! ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) <3 voivoi, no onneks sit sain sulle hetkeks jotain tekemistä :D ja joo, kesäkuun alussa oon tulossa sinne :)) pusspuss! <3

  VastaaPoista
 3. Olen saamassa kesätöitä :) Kiva tämä sun blogisi ja niin kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 4. Siis äiti on tuo anonyymi...Elli vähän neuvoi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)