SOCIAL MEDIA

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Et voi pilata mun fiilistä millään, mul on kaikki hyvin tänään

Moikka! :)

Tänään onkin pitkästä aikaa vapaapäivä, ei koulua, ei töitä! Kuitenkin iltapäivällä ajattelin mennä hygieniapassinkurssin luennolle, koska vihdosta viimein löysin keinon suorittaa kyseisen passin täällä Joensuussa! Tuntuu, että kaikkialla muualla on mahdollista suorittaa hyvinkin tiheällä aikavälillä hygieniapassia, mutta Joensuu on selkeästi jokin poikkeus :D Harmillista vain, kaikkiin työhakemuksiin olen jo kerinnyt kirjoittaa, etten omista sitä..

Bloggailussa on taas ollut pitkä tauko, kun koulu ja työt on vieneet kaiken ajan. Nyt alkaa kuitenkin olla koulu ihan loppusuoralla ja kesän suunnitelmat on aika auki. Töitä en ole onnistunut saamaan (toki, vielähän voi tapahtua ihme :D) ja mietinnässä onkin, pitäisikö suorittaa sitten kesäopintoja, että saisi edes tuet kesäavustukseksi. Ja mitäpä muuta sitä sitten kesällä päivät tekee, kun muut on töissä ja itse nököttää kotona? Tietenkin auringonpaiste houkuttelee rannalle, lenkille, kaupunkikierrokselle ja ties minne :D

Housut / Nelly
Paita / Vero Moda
Farkkuliivi / kirppis
Tässä vähän päivän asua, jonka päälle saaminen meinasi viedä mielettömän kauan aikaa, koska en jaksanut nousta lämpimän peiton alta vaatekomeroon :D Lisäksi olin aamulla niin kiukkunen, että ajattelin vaan nukkua. Maanantaina meillä oli koulussa liikunnan harkka ja onnistuin sielä pallopelejä harjoitellessani ottamaan lentopallon kiinni siten, että pikkurillini taittui oikein kunnolla. Siitä lähtien sormi onkin saanut kylmähoitoa ja ollut tiukasti sideharson sisällä.

Eilen soitin YTHS:lle ja kerroin, mitä oli käynyt, mutta sieltä vain sanottiin, että "seuraile tilannetta, syö särkylääkettä ja mene koulun piikkiin yksityiselle, jos menee huonommaks". Soitin sitten tänään, että voisiko joku katsoa sormeani, kun jos siinä onkin jonkinlainen murtuma, en halua, että se alkaa luutumaan väärin. Tämän seurauksena käskettiin soittaa työterveyshuoltoon, eikä virkailija uskonut, vaikka sanoin, että ei siinä ole mitään järkeä, kun ei sormi siellä mennyt. Soitin sitten kuitenkin töihin ja tiedustelin asiaa ja siellä oltiin samaa mieltä mun kanssa. Taas soitto YTHS:lle ja sieltä todettiin, että tule huomenna varaamaan päivystysaika, sitä kun ei mitenkään voinut saada tänään, koska "sittenhän ei olisi huomenna enää mitään aikoja". Mistä oikein maksan YTHS:lle?


Kuitenkaan tarkoitus ei ole valittaa, koska tänään pitäisi muistaa nauttia siitä vapaapäivästä! :D Sen kunniaksi kävinkin BikBokissa, jossa viime lauantaina sovitin mustia farkkuja, koska edelliseni alkavat näyttää lähinnä harmailta. Tarjolla oli kuitenkin koot M ja XS, joista XS oli aivan liian pieni ja M oli hiukan reilu. Tänään myymälään oli kuitenkin tullut myös S-kokoa ja sehän oli vallan passeli :) Kyseessä on BikBokin Linda-farkut, joita on verrattu Dr.Denimeihin. Olen nyt kuullut, että Dr.Denimien koostumusta on muutettu (ja kävin itsekin testaamassa asian) kestävämmäksi ja samalla paljon kankeammaksi, jonka seurauksena ne eivät enää ole kovin mukavat jalassa ja siksi toisekseen näin lyhyellä ihmisellä puntit jäävät miljoonalle mykkyrälle :D 


Tällaiset ihan perusmustat, joskin Dr.Denimeihin erona on, että kangas on erilaista. Pelkäsin aluksi sen olevan juuri sellaista, mihin tarttuu joka ikinen pölyhiukkanen, mutta näköjään ne lähtevät ihan yhtä helposti pois kuin tulevatkin :) Ja hintaa oli näillä vain 19,95 euroa, joten ei paha! :)

Onko teillä kokemuksia vielä näistä Linda-farkuista tai onko suositella joitain muita hyviä merkkejä ja malleja? :)

Nyt täytyy kuitenkin alkaa syödä välipalaa ja valmistautua sinne hygieniapassikurssille :) Palailen taas pian uuden postauksen merkeissä :)

- Emma-

5 kommenttia :

 1. ihanaa kun postaat taas :) vaikea kuvitella että sä oot ollu kiukkunen, ei emma ja kiukkunen sovi samaan lauseeseen :D ja hei ihan törkeetä tuo YTHS:n toiminta, tottakai sun pitäis päästä tutkimuksiin niin pian kuin mahollista! kerro sitten mitä selviää.

  meidän pitäis lähteä yhessä joskus shoppailemaan, mäkin kävin nimittäin tänään bikbokissa yhdet housut ostamassa! harmi ettei satuttu samaan aikaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä emma ja kiukkunen joskus sopii samaan lauseeseen :D ja todellakin voitais mennä yhdessä shoppailemaan!! :) täytyy ensin vähän säästää palkkoja, et on millä shoppailla :D

   Poista
 2. Ootko aatellu et menisit kotipaikkakunnalle kesäksi, jos et saa kesätöitä? Itelle kävi hyvä tuuri ja sain kesätöitä kotipaikkakunnalta, jonne suuntaan sitten kesällä!:) Toivottavasti sullekin jotain töitä löytyy!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan mulle soitettiin kahestakin paikasta kotipaikkakunnaltani, mutta kieltäydyin molemmista. Olen kuitenkin jo oppinut elämään Joensuussa (vaikka aina innolla menenkin kotiin käymään), enkä halua maksaa vuokraa siitä, etten edes asu asunnossa :D

   Poista
 3. Miten se meni se oikee pitkä runo versio siitä ...Et voi mua satuttaa. Et voi pilata mun fiilistä mull on kaikki hyvin tänään? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)