SOCIAL MEDIA

torstai 13. maaliskuuta 2014

Ostoksia ja täpäriä tilanteita

Tiistaina pääsin pitkästä aikaa shoppailemaan!! Huomasin kylläkin, että musta on tullut ilmeisen huono shoppailija :D Sovitin yhtä jos toistakin vaatetta, mutta harva tuntui hintansa arvoiselta, ja mun tarkotus kun oli vähän uudistaa vaatekaappia, kun pääsin isompaan kaupunkiin ostostelemaan. Mukaan tarttui kuitenkin ainoastaan Gina Tricotin ihanaakin ihanampi pitsipaita, näyttävä koru ja aurinkolasit. Noh, ainakin rahaa säästyi!


Tällainen vaaleanpunainen pitsipaita kiikkui melkein heti oven vieressä Hämeenkadun Ginassa. Löysin jokin aika sitten Marikan blogista kyseisen paidan mustana ja rakastuin siihen heti! Aika harvoin tilaan yhtään mitään netistä, etenkään vaatteita, mutta päätin ottaa kuitenkin riskin ja naputtelin tilaukseni mustasta pitsipaidasta Ginan nettisivuille. Vähän ajan päästä sieltä tulikin ilmoitus: Tilauksesi on lähtenyt meiltä tänään! -- Tuotetta ei toimitettu, koska se on loppuunmyyty. Tuotetta ei jälkitoimiteta. Ihmettelin kovin ristiriitaista viestin sisältöä, mutta kyllä se paita postiluukusta kuitenkin kolahti muutaman päivän kuluttua :)

Arvelin aluksi, että viitsinkö ostaa kaksi samanlaista paitaa ja onko vaaleanpunainen vähän liian imelä väri päälle puettavaksi, mutta kaverini kovasti ylipuhui ja sai mut lopulta ostamaan tämän hattarapaidan! Nyt vain kesäkelejä odottelemaan, josko sen saisi pukea päällensäkin jonain aamuna :)


Koru löytyi Ur&Penn:stä vain kolmella eurolla! Arvelin, että nopeastihan se muuttaa värinsä punertavaksi, mutta toisaalta jos se nyt jonkin aikaa kestäisi hopeanvärisenä, olisin iloinen! :) Siellä oli tosiaan jokin korujen alennusmyynti ja tämän tyyppistä korua laatikoistani ei vielä löytynytkään, joten se oli ikään kuin pakko saada! :D

Täpäristä tilanteista sen verran, että huomaa joutuneensa suurkaupunkiin, kun siirtyy Joensuusta Tampereelle! Totta kai tuntuu, että Tampereella on ihan hirveästi ihmisiä ja liikennettä muutenkin, kun vertaa Joensuuhun, mutta en sentään muistanut, että täällä ajetaan niin röyhkeästi punaisia päin - ja vieläpä ammattiautoilijat! Odoteltiin liikennevaloissa kaverini kanssa Hämeenkadun ylitystä ja valojen vaihtuessa vihreiksi, katsahdin vanhasta tottumuksesta vasemmalle päin - ja onneksi katsoin! Sieltä vaan vilahti paikallisbussi hirmuista vauhtia meidän ohi! Onneksi oltiin ainoat sillä puolella katua, koska voin vain kauhulla kuvitella, miten joku pikkulapsi olisi valojen vaihtuessa lähtenyt kävelemään tien yli!


Katso ensin oikealle, sitten vasemmalle JA VIELÄ KERRAN OIKEALLE! Toinen läheltäpititilanne kävi tänään, kun olin menossa lääkäriin. Ajelin alle neljääkypmppiä neljänkympin alueella ja yhtäkkiä vasemmalta tulee auto mun eteeni! Mietin jo, onko liikennejärjestelyt muuttuneet, mutta kyllä siellä kolmio ihan oli paikallaan, eikä pitänyt olla mitään epäselvyyttä, kuka väistää ja ketä. Eihän siinä auttanut kuin painaa jarrut pohjaan, ettei mene siskon auto muussiksi! Harvoin painan torvea, mutta siinä tärinässä kyllä tuli sitäkin painettua ja jalat tutisi vielä pitkän aikaa, kun pääsin autosta uloskin!

Olkaa siis varovaisia siellä liikenteessä! :)

Nyt lähden kokkaamaan vähän ruokaa nälkäisille kanssasyöjille :)

-Emma-

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi! :)