SOCIAL MEDIA

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ostokset

Viikonloppuna sain vihdoinkin kuvat uusista löydöistäni, kun Elli otti kameran käteensä. Se huonopuoli yksin asumisessa kyllä on, että kaikki asukuvat ja ostoskuvat pitää ottaa viikonloppuisin, kun joku muu on ne ottamassa :D Tässäpä löydöt nyt tulevat :)


 Tämä paita löytyi BikBokista, kuten aiemmin kirjoitin, ja hintaa sillä oli vaivaiset 14,95. Kokeilin kyllä ensin mustaa ja valkoistakin paitaa, mutta kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti päädyin tähän väriin. Kaapissani ei yhtäkään tämän väristä vaatetta ollut ja mietinkin, onkohan se oikeasti sitten väri, jota päälläni voin katsella, mutta päätin ottaa riskin :)


Lisäksi löysin viikonloppuna mun vanhojen tansseihin ostetun korun korulaatikkoni uumenista! Tuntu heti jotenkin "juhlallisemmalta" (olihan meillä sentään pikkujoulut :D), kun oli tuo koru kaulassa!


Toinen löytöni oli JC:n valkoinen neule, joka sattui olemaan 30%:n alennuksessa! Olin sovitellut neuletta jo aiemmin, mutta en suostunut ostamaan sitä sen hinnan vuoksi :D Nyt sille jäi hintaa noin 24 euroa, joten kyllähän se sitten jo oli mukaan otettava :)

Pohdin kyllä sitä, onko neuleessa liian lyhyet hihat, kun koko on kuitenkin xxs, mutta sovittaessani xs:ää tajusin, etteivät hihat ole juurikaan pidemmät ja sitten vyötärön kohdalle alkoi muodostua pussi paidasta. Päädyin sitten pienempään kokoon, koska ainahan neuleet venyy! Tosin myyjän kommentti "se on vähän tollanen reilummin mitotettu, siks se xxs varmaan sopii siulle" oli kyllä mielenkiintoinen :D


Ryhti kuvassa on jotain sanoinkuvaamatonta, mutta paita tulee tässä nyt kuitenkin esiteltyä.. Lisäksi hiuksetkin näyttävät olevan perin hölmösti, mutta onneksi asia korjaantui, kun pääsin maanantaina ne leikkuuttamaan taas normaaleiksi! :) Ja koska Elli oli tosiaan kuvaamassa, sain kuvat myös mun koruista, jotka kulkee aina matkassa:


Kello on 18-vuotissynttärilahja siskoltani ja Argento 925 -ranneketju ylioppilaslahja poikaystävältäni :)


Nominaton on alunperin joululahja mummulta, mutta vuosien saatossa aika monetkin ovat ostaneet siihen paloja muistuttamaan itsestään :)

Nyt nukkumaan, koska huomenna olisi tiedossa Ideapark-kierros ja toivottavasti loput joululahjat!

-Emma-

5 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! :)