SOCIAL MEDIA

perjantai 6. joulukuuta 2013

Girls just wanna have fun!

Olipas ihanaa nähdä niin monta vanhaa (mutta nuorta ;)) ystävää kerralla pitkästä aikaa! Lukioaikaisella kaveriporukalla kokoonnuttiin ystäväni luokse yhdistettyihin tupareihin ja pikkujouluihin vaihtamaan kuulumisia ja viettämään aikaa yhdessä :)

Ilmeisesti ollaan tultu vanhoiksi, kun ensimmäinen kysymys paikalle päästyämme oli, että saako itsenäisyyspäivän vastaanoton laittaa taustalle pyörimään :D Siinä se pyöri samalla kun kymmenen tyttöä kailotti kuulumisiaan yhtä aikaa! Tarjolla oli hirmuisesti hyvää ruokaa ja maha pullollaan kirjoittelen tätäkin postausta kotisohvalta. Osa jaksoi vielä lähteä bilettämään Tampereen yöhön, mutta oma tanssijalka ei ollut tänään tanssituulella.


Tässäpä kaikki ihanat tytöt, joita kaikkia ei ole tullut nähtyä ylppäreiden jälkeen laisinkaan, joten ihan huippua, että yhtä lukuunottamatta pääsimme kaikki paikalle! :)


Huipuinta tupari-pikkujouluihin valmistautumisessa oli se, että äitini ja siskoni ilmoittivat, että voivat meikata mut! Ihanaa, ei tarvinnut kuin istua ja muut hoitivat laittautumisen :D Lisäksi oli kiva nähdä, että rajaukset silmissä eivät näyttäneet niin järkyttäviltä kuin joskus aiemmin! Meikki ei valtavasti erotu kuvissa, mutta itse tykkäsin siitä kovasti ja epäilen, että jatkossakin tulen erilaisia muunnelmia siitä käyttämään :)


Rajausten lisäksi luomen sisänurkkaan laitettiin valkoista ja liikkuvalle luomelle sitten tummaa violettia, aikalailla tuon paidan sävyistä, joten se sointui aika hyvin yhteen paidan kanssa! Lisäksi Elli lainasi vaaleaa huulipunaa, jolla sai tosi vaaleat huulet! :)

Tietenkin arjessa nyt voi käyttää jotain neutraalimpaa väriä luomissa, kun alkaa meikkiä muuntelemaan, mutta tykkäsin kovasti, koska yleensä en ihan hirveän vahvasti meikkaa. Meikkipohja, ripsiväri ja kulmakynä ovat ne arkikäytössä olevat, joten ei hirveän erikoinen. Välillä on kuitenkin kiva kokeilla jotain ihan uutta! :)

-Emma-

13 kommenttia :

 1. vau sulla on ihanat hiukset ja toi vaalea huulipuna sopii sulle! <3 ja on kyllä varmaan ollut kiva päivä! :)

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei voisitko joskus tehdä postauksen vaikka videolla, miten laitat tota tukkaas? :)

  VastaaPoista
 3. rakastan sun asuas!! :--)

  http://uncovered-martina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi oot tosi nätti :)

  http://sonjayourway.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)