SOCIAL MEDIA

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joululahjakriisi ja uusi löytö


Joululahjashoppailu part 2 sai mut ymmärtämään, ettei se homma olekaan niin hauskaa.. Ensinnäkin ensimmäisenä eksyin BikBokiin ja vaikka en sieltä ihan hirveän usein ole mitään ostanutkaan, nyt tietenkin raahasin kauhean kasan vaatteita sovituskoppiin.. Onneksi siitä pinkasta ei lopulta löytynyt juuri mitään käyttökelpoista mustaa, pitkähihaista peplum-paitaa lukuunottamatta. Paita ei ollut hinnalla pilattu, joten päätin, että voin ostaa sen, koska en edes muista, milloin olisin viimeksi shoppaillut vaatteita :D

Kuvaaminen hämärässä, kamera pöydällä ja itselaukaisin päällä ei tuottanut onnistuneita otoksia, joten kuvaa paidasta tulee myöhemmin, kun viikonloppuna siskoni voi napsaista asukuvan :) Netistä löytyi kuitenkin kuva paidasta, mutta mustana. Itse päädyin hämmästykseseni violetihtavaan väriin. Mietin, onko se riski valinta, koska en oikeastaan omista sen värisiä vaatteita, mutta sitten muistin päätin kuitenkin kokeilla.Samalla kun metsästin kuvaa uudesta paidastani, löysin myös toisenlaiset peplumhelmaiset paidat, jotka saattaisin ostaakin, jos jossakin kaupassa vastaan tulisivat! Tykkään ihan hirmuisesti noista yläosan koristeista ja yläosan kaksiosaisuus on kiva keksintö! Kokeilin oikeastaan juuri paitaa, jossa oli kaksiosainen yläosa, mutta paidan hihat olivat jotenkin hassut, jonka ansiosta pusero ei asettunut nätisti, joten se jäi sitten Last change -tankoon.


Koska olin jo valmiiksi turhautunut kotiin tullessani, sillä en ollut löytänyt joululahjoja, päätin tehdä opintosuunnitelmani loppuun. Sivuainevalintaa oon kerennyt miettimään tässä jo kerran jos toisenkin ja nyt päädyin laittamaan suunnitelmaani alkukasvatuksen, hallintotieteet ja suomen kielen. Suomen kieli kuitenkin lyhennettynä versiona, koska kirjallisuudelle sanon, että ei kiitos :D En siis saa pätevyyttä opettaa äidinkieltä yläkoulussa, mutta sehän ei minua haittaa, koska luulen, etten kovinkaan helposti tule myöskään yläkouluun astumaan..

Lopputulos opintosuunnitelman tekemisen kanssa oli se, että lähetin sen amanuenssille täynnä punaisia numeroita, joista en tajunnut yhtään mitään. Kone väitti, että minulla oli 201 opintopistettä ja itse en kyllä moisia lukuja saanut kerättyä mistään. Nojaa, nyt se on amanuenssin huoli selittää, mitä olen mennyt tekemään väärin :PKoulojutut sikseen. En ole kertonut, että olen nykyään postityöntekijä! Reilun kuukauden olen käynyt muutamina iltoina viikossa lajittelemassa postia ja nyt tuntuu, että homma alkaa pikkuhiljaa sujua! :) Mutta ihan mahtavaa olla pitkästä aikaa myös töissä! Eikä se ole niin rankkaa, kun kaikki väittävät; koulu ja työ mahtuu ihan hyvin samaan päivään ja vapaa-aikaakin jää vielä hyvin :)

Loppuun pyytäisin, että mikäli sinulla on ideaa, mitä voisi ostaa äidille joululahjaksi, kerro ihmeessä! Ehdotukset isälle, kummisedälle sekä mummuille ovat myös tervetulleita!! :)


-Emma-

Ps. Jos joululahjaideat ovat vähissä, kannattaa mennä käymään täällä, koska sieltä voit voittaa joululahjan itsellesi tai kaverillesi! :)

6 kommenttia :

 1. tuo paita on tosi ihana ja violetti sopii sulle varmasti tosi hyvin! :) mäkin kävin tänään ostoksilla, harmi kun ei törmätty. äitille vois ostaa vaikka kirjan, sisustusjuttuja, jonkun hemmottelujutun, yöasun, jonkun vaatteen.. hmm.. tai jos se seuraa jotain sarjaa niin sen dvd-boksin :) mullakin on kyllä vielä lahjajutut ihan kesken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Ja kiitos vinkeistä, nyt mulla on hyvä juttu mielessä! :)

   Poista
 2. Hei mahtavaa, hallintotieteitä sivuaineeks! Voit sitten kertoo mitä sä tykkäät niistä ;D
  -Sirius

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, veikkaan, että aika raskasta tulee olemaan :D Ainakin sen perusteella, mitä ihmiset on kertonu..

   Poista
 3. aivan ihania noi paidat!! :)

  http://idaemilian.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)