SOCIAL MEDIA

maanantai 7. lokakuuta 2013

Valokuvahaaste


Sain Annilta jo aikoja sitten haasteen, johon nyt vihdoinkin päätin tarttua! Haastavahan se on ja aikaa sen toteuttaminen vei jonkin verran, mutta oli kyllä hauska katsella vanhoja valokuvia ja huomata, miten sitä on aikojen saatossa muuttunut :D :)

"Haasteessa on tarkoitus laittaa itsestään kuvia kuusi kappaletta, joissa näyttää mielestään hyvältä ja mielellään jopa selittää vähän, miksi näin on. Kuvat voivat olla kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa tai mitä vain. Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle!"


Päätin lisätä kuvat aikajärjestyksessä, koska on aika hankala sanoa, mihin järjestykseen kuvat laittaisi. Eli vanhojen tansseista on aika paljonkin kuvia koneella, joita en ole pitkään aikaan katsellut! Tämä kuitenkin löytyi ja kaikeksi ihmetyksekseni valitsin sen, vaikka se on sivuprofiilikuva! Yleensä en tykkää moisista lainkaan, mutta tässä on jotain kivaa. Lisäksi näytän mielestäni todella paljon tässä kuvassa äidiltäni, joka on niin kaunis nainen, että on ilo olla äitin näköinen! :)


Tähän kuvaan liittyy paljon muistoja ja ehkä se senkin takia näyttää omaan silmään kivalta :) Kuitenkin eniten tykkään pirtsakasta värivalinnasta vaatteissani, koska se tuo esiin mun iloista luonnetta. Lisäksi tykkään mun silmistä ja ripsetkin näyttää kivalta!


Tänkin kuvan ottamisesta on kulunut kohta jo vuosi, mutta valkkasin sen siksi, kun siinä on jotain sellasta pikkutyttömäistä jännitystä, iloa, onnea ja odotusta. Myös hiukset kääntyy mielestäni nätisti ja kulmat on kerrankin onnistuneet värjätä sopivan tummiksi! :)Kaikille varmaan lienee selvää, että juuri lakin päähänsä painanut ylioppilas ei oikein muuta voi kuin hymyillä. Kuvassa on ihanaa kesäisyyttä, kasvoilla iloa, onnea, riemua ja haaveita ja toiveita tulevasta. Lisäksi olen tyytyväinen, että valitsin lopulta tämän hammashymy-kuvan, vaikka yleensä en sellaisia itsestäni juurikaan ota. Kuitenkin kaikkien suosituksella tämä päätyi jopa kiitoskortteihin. Mekon väri on myös ihana ja kukka loistava piriste siinä :)Mun ensimmäiset DrDenimit! Elli lahjoitti mulle nuo farkut ja kun kiskoin ne jalkaani, tajusin, minkä takia niitä niin kovasti ylistetään :) Vaikka kuva onkin "teinipeili"-materiaalia, taustalta tuleva valo saa mielestäni koko kokonaisuuden näyttämään kivalta ja asun tummat värit sopii siten taustaan :)

Tää on mun ehdoton suosikkikuva koko kesältä! Näytin ihan kamalalta, kun lähdin kävelemään noilla korkokengillä; ne oli ihan liian korkeat ja huterat, mutta kuvaushetkellä ne näyttävät ajavan asiansa! :) Lisäksi tuo hame on sellainen, johon rakastuin oitis, kun sen päälleni kerran laitoin!! Nyt se onneksi kaunistaa omaa vaatekomeroa :) Kuvassa ilme on onnistunut ja tykkään asennostani, jalatkin näyttää kerrankin pitkiltä! Varmaan onnistunein kokovartalokuva minusta ikinä :)

Lisäboonuksena mun täytyy vielä laittaa mun ja Misun yhteinen kaverikuva uudelleen tänne, kun mielestäni siinä on jotain niin söpöä! Pikku kisumisu kököttää sylissä valmiina pinkaisemaan pakoon hetkenä minä hyvänsä ja mä koitan kovasti sille näyttää teoillani, miten suloinen ja ihana lemmikki se onkaan! :)


Totesin tätä tehdessäni, että moni, jota olisin haastanut tähän kyseiseen haasteeseen, oli sen jo jostain saanut, joten en viitsi montaa kertaa lähetellä samoille henkilöille. Eli HAASTAN SINUT, joka juuri luit tämän postauksen! :)

-Emma-


8 kommenttia :

 1. hihi mun sisko on maailman kaunein <3 misullaki on varmaa sua ikävä ku ei enää oikei viihdy sisällä, se on joka kerta ollu ulkona ku oisin käyny moikkaamassa sitä! :(

  VastaaPoista
 2. Hei jee, oon takasin blogimaailmassa! :)

  http://my-thoughts-essi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo valkoinen hame!!! :)
  http://jennariikkas.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)