SOCIAL MEDIA

perjantai 6. syyskuuta 2013

Yliopistoelämää

Ihanaa, VIIKONLOPPU! En muista, koska olisin ollut näin innoissani viikonlopusta ainoastaan sen takia, että ei kertakaikkiaan tarvitse stressata mistään :D Ensimmäinen viikko yliopistossa on ollut niin täynnä tekemistä, että kyllä siinä on alkanut heikompaa hirvittämään!

Maanantaina oli oikeastaan rankin päivä, nimittäin uutta informaatiota, uusia ihmisiä ja uusia käytäntöjä tuli yhdeksästä alkaen tiuhaan tahtiin. Kuunneltiin tervetuliasipuheita, nähtiin yliopiston henkilökuntaa, tutustuttiin muihin lokoihin (luokanopettajaopiskelijoihin), opeteltiin ruokalassa toimimista ja saatiin tietoa edessä olevasta viikosta. Ja eipä uudet asiat vielä siihen loppuneet, nimittäin illalla kokoonnuimme kaikki tunnin parin hengähdystauon jälkeen takaisin koululle istumaan iltaa, jossa oli tarkoitus tehdä tuttavuutta muiden kanssa :) Ilta olikin ihan hyödyllinen tutustumisen kannalta, mutta voin sanoa, ettei viiteen olisi kerinnyt laskea illalla, kun vihdoinkin pääsin lämpimän peiton alle nukkumaan.


Ja tästä kuvasta voitte nähdä, millaista se yliopistoelämä onkaan ja kuinka tyylikkäästi siellä pukeudutaan.. Onneksi ei ihan joka päivä kuitenkaan tarvitse olla The fat ninjas, vain kaupunkisuunnistuksen kunniaksi. Oma kamerani ei sattunut kyseiselle reissulle mukaan ollenkaan, joten kaikki ninjakuvat ovat Jennin kamerasta :)

Kaupunkisuunnistuksessa oli siis tarkoituksena, että jokainen ryhmä pukeutuu omalla tavallaan ja sitten kierrellään yhdessä rasteja, joilla tehdään erilaisia tehtäviä. Kiersimme pari ylimääräistäkin rastia, koska homma luonasi meidän ryhmältä hyvin. Tuutorit olivat päättäneet ryhmät, joka olikin hyvä juttu, sillä sitten pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin paljon paremmin kuin että kaikki olisivat vain keskenään!


Kaupunkisuunnistuksen loppuhuipentuma olikin sitten baari-ilta Ilonassa. En ollut koskaan käynyt kyseisessä paikassa (en yleisestikään ole käynyt kovin monessa baarissa!), mutta hyvältähän se vaikutti :) Sain jopa ilmaisen limpparin baarimikolta täysin lirkuttelematta tai flirttailematta, kyllä Ilonan pisteet nousi :D

Mutta tosiaan, ei vielä tässä vaiheessa osaa sanoa yhtään, millaista se oikea opiskelu tulee olemaan, nimittäin tämä viikko on ollut vain täynnä kaikenmaailman infoja. Ja oi miten ihanaa olikaan, kun keskiviikkona jo kerkesin tiskaamaan kaikki tiskit ja muutenkin hitusen järjestelemään kämppää, kun koulussa juoksemisen ansiosta mun kotini muistutti hävityksen kauhistusta..


Nyt kuitenkin on se kauan odotettu viikonloppu edessä ja saa ajatella ihan kaikkee muuta kuin koulua! Tosin, oon saanut uusia kavereita muista lokoista, joten heidän kanssaan on kyllä ollut kiva viettää päiviä ja iltoja! :) Moni tuntuu olevan todella avoin ja kiinnostunut tutustumaan mahdollisimman moniin ihmisiin, joten tutustuminen on sen vuoksi paljon helpompaa! :)

Tänään mun oli tarkoitus vähän siivoilla kämppää ja sitten viettää "lötkötyspäivää", mutta aamulla herättyäni yhdentoista maissa, aloin hoidella kouluasioita, siivota kotiani, laittaa ruokaa, käymään kaupassa ja niin edelleen, kunnes huomasinkin, että kello oli jo seitsemän ja mä olin juuri saanut kaiken suunnittelemani tehtyä.. :D Että sellanen lötkötyspäivä! Poliiseja ehdin yhden jakson katsella mahan vajuttamisen yhteydessä, mutta muuten kyllä sai koko ajan olla tekemässä. Nyt kuitenkin iloinen fiilis, kun koti on siisti ja kaappi täynnä ruokaa :)


Tässäpä vielä kuva, jonka äitini linkkasi Facebook-seinälleni tämän päivän kunniaksi. Laatu näyttää olevan hieman heikko, mutta ajatus välittyy! :D

Miten te lievitätte stressiänne, kun on kauheasti tekemistä koko ajan?

-Emma-

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)