SOCIAL MEDIA

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viikonloppu Ylöjärvellä :)

Viikonlopussa on selkeesti liian vähän päiviä! Torstaina hyppäsin VR:n kyytiin, joka kiidätti mut Tampereelle ja pääsin näkemään paljon rakkaita ihmisiä! :) Mun tarkoitus oli kuluttaa koko junamatka koulukirjojen lukemiseen, mutta ensimmäisen osuuden Pieksämäelle asti kuuntelin vain musiikkia, katselin maisemia, torkuin ja mietin kaikkia ihania asioita. Pieksämäeltä Tampereelle olinkin sitten varannut istumapaikan juniorivaunusta liukumäkien ja Mato Matalien keskeltä.. Noh, siellä oli ainoastaan yksi pikkupoika, joka olisi toivonut mitä ilmeisemmin musta leikkikaveria, mutta mun oli yksinkertaisesti pakko syventyä oppimisen ja opetuksen perusteisiin, joista en tottatotisesti tajua juurikaan yhtään mitään..

Perjantaina suunnitelmissa oli nähdä mun enoa ja mummia sekä hoitaa muutamia käytännön asioita. Aloitettiin niistä tylsemmistä suunnitelmista eli asioiden hoitamisesta. Mun nettitikku ei oikein meinaa tehdä yhteistyötä Joensuussa ja siksipä marssin Elisan toimipisteeseen kysymään, voitaisiinko sopimus purkaa, koska en haluaisi maksaa siitä, että kesken laskujen maksun netti irtisanoo itsensä. Mies Elisalla ei kuitenkaan ollut niin korkeassa asemassa, että saisi sopimuksia purkaa, joten hän kauppasikin kiinteää nettiyhteyttä "hieman korkeampaan hintaan". Höpönlöpön, en halua maksaa neljääkymmentä euroa kiinteästä yhteydestä, etenkään Elisa Viihteestä, koska sillä voisi heittää vesilintua: se toimii ainoastaan halutessaan, eikä minulla tai yhdelläkään tuttavallani ole montaakaan positiivista sanaa kyseisestä laitteesta.. Myyjä ei tuntunut ymmärtävän, etten halua lisämaksullisia laitteita kahdeksi vuodeksi ja suostui lopulta antamaan vikapalvelun numeron, jonka kautta pääsin hoitamaan nettitikkuasiaa. Onneksi se toimii täällä Joensuussakin aivan kuin unelma! :)Toinen käytännön asia oli viedä laturi Giganttiin ja vedota takuuseen toimimattoman kännykkälaturin kanssa. Aikani juostua tiskiltä toiselle, selvisi, että ellei takuuseen kuuluvaa vikaa löytyisi, saisin kolmenkympin laskun postiluukustani, jonka päälle täytyisi vielä ostaa uusi laturi. Marssin siis takaisin myymälään ja nappasin hyllystä uuden laturin, joka oli heti jo pelkkää laskuakin halvempi.

Loppupäivä menikin vähemmän monimutkaisissa tunnelmissa, kun kahvittelimme mummilla ja vaihdoimme kuulumisia :) Myöhemmin luvassa oli tortillojen syöntiä, rentoutumista, saunomista sekä ajelua juuri perjantaina ilmestynyttä Cheekin Kuka muu muka -levyä kuunnellessa :) Voin suositella, levyllä on monipuolisia biisejä ja suurin osa niistä on meneviä ja iloisia lauluja!

Lauantai on ollut, jos mahdollista, vieläkin kiireisempi päivä kuin perjantai! Aamusta lähdettiin kaupoille ja sieltä lähes suoraan lähdin kyläilemään mummuni ja kummisetäni luokse. En olisi millään malttanut lähteä pois, kun olen tottunut siihen, että mummulassa voi käydä ihan koska vain, sillä se sijaitsee ainoastaan puolen kilometrin päässä kotitalostani. Nyt välimatkaa on yli 400 kilometriä, joten ihan joka päivä ei voi kylässä käydä :( Ja huijaamisella ja viekkaudella sain mummuni kissan Misunkin hetkeksi istumaan syliin ja osallistumaan kaverikuvaan! :)

Mummulan jälkeen vuorossa oli ystäväni Lauran tapaaminen ja kuulumisten päivittely ihan kasvokkain. On se vielä erilaista kuin puhelimessa jutellen, saati Facebookissa naputellen. Lauran tapaamisen jälkeen söin ihan valtavan hyvää savustettua lohta ja kun maha oli ääriään myöden täynnä ja sitä oli hetken vajuttanut, lähdinkin heittämään siskoani keskustaan ja samalla tapaamaan ihanaa Lottaa :) Absilla istuessa tuli vaihdettua kuulumisia monen viikon ajalta, mutta aikaa oli ihan liian rajallisesti, joten toivottavasti nähdään pian uudelleen
Abc:ltä matkani suuntautui ystäväni Kaisan ja hänen miesystävänsä luokse, joiden kanssa oli tarkoitus mennä keilaamaan. Taidot olivat hieman ruostuneet viime kerrasta, josta oikeastaan oli vasta reilu viikko, joten täytyy varmaan alkaa todenteolla harjoittelemaan, josko joskus tulisin siinä hyväksi :D Mutta toisaalta, musta olis tylsää, jos jokaisella heitolla sais kaikki kaatumaan, mitä jännitystä siinä sitten enää olisi? :D 

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu, koska mulla oli ainakin todella mahtavaa! :) Kyllä siinä kyyneleet alkoi kivuta silmiin, kun piti heipat sanoa ja nousta junaan..

-Emma-

8 kommenttia :

 1. Älyttömän suloinen kissa :). Ja mulla oli myös oikein ihana viikonloppu, kiva että sullakin!

  http://millamirjamsusanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. jestas miten suloinen kisumirri :) ja mitä itse oon esimerkiksi vanhempien kokemuksesta tuosta elisa viihteestä kuullut, niin eipähän ole muuta kuin ylihinnoiteltua p*skaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ja todellakin, viihde ei todellakaan paljon kehuja ansaitse.. :D

   Poista
 3. Hihiii iksu jo!! ♥ Kuuntelen tääl just kuka muu muka, mut eihä se oo sama ku ois raidaamassa sun kans :( Paljon pusuja ja retultaki terveisii!

  VastaaPoista
 4. Munkin on ikävä sua!! <3 Ja eihän se oo sama, samoin kuin ei Boom Kahkaan :( Pusuja ja haleja sinnekkin ja Reetalle terkkuja!! :)

  VastaaPoista
 5. Mullapa on sulle haaste!

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/2013/09/kuvahaaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)