SOCIAL MEDIA

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Uutta ilmettä!

Kuten voitte ensisilmäyksellä huomata, blogini on saanut hieman päivitetymmän ulkoasun! :) Uusi banneri koristaa nyt blogin yläosaa ja pieniä muutoksia, kuten otsikon keskittämistä ja kuvareunusten poistoa, on havaittavissa.

Vanha bannerini sai hyvää palautetta, mutta itse aloin jo pikkuhiljaa kyllästyä siihen. Päätin, että on aika uudistua ja rakentelin pari tuntia uutta, joka on nyt nähtävillä. Kyseinen homma ei taida olla suosikkipuuhaani, sillä latailin jos jonkinmoisia ohjelmia, mutta lopulta päädyin tuttuun ja turvalliseen Picasaan, joka ei koskaan jätä pulaan! Lisäksi pohdin, onkohan bannerini liian korkea, mutta vertaillessani sitä toisten bloggaajien bannereihin, ymmärsin sen olevan samaa koko luokkaa.


Otsikon ja päivämäärän keskittämisestä olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään, sillä HTML-koodin muokkaaminen kuulostaa kovin hankalalta ja työläältä. Rohkaistuin kuitenkin kokeilemaan ja onnekseni se kävikin yllättävän helposti ja nyt voin olla tyytyväinen saavutukseeni :) Samoin kävi kuvareunusten kanssa, joista joku lukija jo aiemmin huomautti (itse en ollut kiinnittänyt moisiin huomiota), joten korjasin samalla tämän asian ja nyt kuvat oikeastaan näyttävät kivemmilta.

Joku toivoi myös, että siirtäisin kaikki gadgetit yhdelle puolelle. Testasin tätäkin vaihtoehtoa tässä muita korjauksia tehdessä, mutta vielä en saanut sitä näyttämään minunlaiselta. Ongelmaksi muodostui bannerin epäsopivuus ja kovin laajalle levittäytyvien tekstirivien ulkonäkö. Luulen, että tulen tulevaisuudessa vielä kokeilemaan sitä, mutta tällä hetkellä gadgetit löytyvät kahdelta puolen blogia :)

Mitä mieltä olette bannerista? Mielipiteitä ja parannusehdotuksia tulemaan vain! :) Löytyykö blogini ulkoasusta jotain muuta, joka kaipaisi pientä fiksausta?

-Emma-

16 kommenttia :

 1. Mun mielestä banneri olisi kivempi jos siinä olisi joku kaunis vaakakuva että yhtenäinen yksi kuva eikä kolmea erillistä kuvaa samasta tilanteesta. Mutta kivan raikas ja pidän vihreän värisestä linkkitekstistä! :)

  VastaaPoista
 2. ihana tuo banneri, tykkään! <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana banneri, oot todella kaunis :)

  VastaaPoista
 4. oot aivan sauraan kaunis<3 ! tosi hieno banneri, musta toi tausta vois olla ihan täysin valkonen mut se on vaan mun mielipide ja tää sun blogi on huippu just tällasenaankin (-: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi kiitos, sinäkin! :) ja kiitos mielipiteestä, pidän mielessä, kun teen myöhemmin banneria :)

   Poista
 5. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Oi anteeks, poistin sun kommentin, kun piti tuo "Ellin" kommentti poistaa, koska sisko jätti tunnuksensa päälle! Mutta siis kiitos paljon! :)

   Poista
 6. Kivan oloinen blogi ! :) Ja tuo banneri on kyllä hyvä :)

  http://nebyblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)