SOCIAL MEDIA

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Nimet paperissa


Huh! 12 tuntia auton takapenkillä alkaa jonkin verran tuntua istumalihaksissa, mutta nyt on varmuus siitä, että katto on pään päällä, kun elokuun puolen välin jälkeen muutan Joensuuhun :) Lähdettiin aamulla kuudelta (!) ajelemaan ja nyt turvallisesti jälleen kotona. Kyllä, ajelu on mukavaa (tosin autoilu puolen hoiti kyllä iskä), mutta harvon sitä tulee kuitenkaan ihan näin pitkiä matkoja edes istuttua kyydissä, yleensä se VR on kuljettanut tuonne Itä-Suomeen :D


Innoissamme mittailtiin seiniä, parveketta ja kulkuväyliä, jotta pystytään miettimään, mitä kaikkea sinne oikeastaan voikaan viedä. Mielessäni asuntoa on sisustettu jo paljon, saa nähdä, miltä lopputulos sitten kaiken kuurauksen ja putsauksen jälkeen näyttää, kun sinne vie omia tavaroita! :)

Kun kävin ensimmäisen kerran katsomassa kyseistä asuntoa ennen juhannusta, en ollut ajatellut, miten tyhjältä ja autiolta asunto voikaan näyttää, kun siellä ei ole kerrassaan mitään. Toki löytyihän sielä nämä perusmööpelit kuten jääkaappi ja hella, mutta tietenkään ei mitään muuta. Edes sähköjä ei asuntoon tullut, joten sain kiittää älypuhelinten keksijää, että sain taskulampun toimimaan.

Kun pikkuhiljaa on tottunut ajatukseen, että siinä asunnossa tulen seuraavaksi asumaan, ja olen saanut kaavailla päässäni sisustusta, alkaa kohta tulla kauhea hinku lähteä ostoksille katselemaan joitakin sisustustarvikkeita :)

Mikä on teidän top3 -muistilista muuttajalle? :)

Terkuin,
Emma

2 kommenttia :

 1. Onnea uuteen kotiin!!! :)
  Nämä asiat kannattaa muistaa:
  Sähkösopimus, kotivakuutus ja kaikkea pientä sälää, mikä ei ehkä ekana tulisi mieleen (leivinpaperi, tiskirätti jne.)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) oi, totta, leivinpaperi ei ainakaan missään nimessä ois juolahtanu mieleen! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)