SOCIAL MEDIA

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kotimatkalla :)

Terveiset Pieksämäen juna-asemalta! Täällä istua kökötän ja odotan Tampereelle lähtevää junaa. Koko viime viikko on mennyt sellasessa huiskeessa, että on meinannut unohtua yks sun toinenkin asia..

Tiistaina menin siis takaisin töihin, vaikka mun pitikin olla vapaalla loppukesä. Silti raha sai mut houkuteltua kitkemään rikkaruohoja ja tekemään pistokkaita, jollaisista en ollut koskaan kuullutkaan ennen töiden alkua.. Pistokkaat on ollu mulle tähän asti kengät, nyt ne on myös jotain pikkuruisia taimenalkuja, kaikkee sitä oppii. Työpaikkani on läheisellä taimistolla, jossa vietin pari kuukautta kirjoitusten jälkeen kassaneitinä ja nyt siirryin sitten kovan tarpeen seurauksena työskentelemään niiden taimien parissa.

Hauskinta työpaikassani on, etten ole koskaan ollut minkäänlainen kasviekspertti ja sillon harvon, kun olen kukkapenkkiä kitkenyt, olen kiskonut maasta rikkaruohojen sijaan tai niiden lisäksi myös pienet kukan alut.. Nyt osaan lörpötellä lauseita, joita olen kuullut puutarhureiden toistavan, mutta ei musta silti hortonomia isona tule :D

Viikonloppu sujui ihanassa laatuseurassa Joensuussa ja samalla piti käydä kämpälläkin katsomassa ja mittaamassa leveyksiä, jotta olisi helpompi ostaa verhot ja matot. Kaikki alkaa konkretisoitua pikkuhiljaa, nimittäin huomenna kämppäni saa sähköt ja ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä tekemään suursiivousta kotiini ja samalla kantaa suurin osa tavaroistani sinne :) Niin, mikäs tässä mukavinta, kaikki tavarani ovat edelleen hyvässä järjestyksessä huoneessani niille kuuluvilla paikoilla, eivätkä suinkaan pahvilaatikoissa auton perässä.. Kyllä tässä vielä ehtii, näin ainakin uskottelen itselleni :D

Positiivista on, että kaikki hankinnat sisustusta varten alkaa olla tehty :) Käytiin ystäväni Lotan kanssa Ikeassa viime viikolla ja sieltähän tarttui mukaan kaikkea sellaista pientä, mitä juuri tarvittiin. Ja mikä parasta, erittäin edulliseen hintaan! Vielä täytyisi saunakiulu ja pari mattoa sekä verhot löytää, mutta sen jälkeen kaikki onkin valmista ja seuraavat ostokset voikin tehdä tarpeen mukaan :)

Nyt lähden käpöttelemään täältä ihanan ruuan tuoksuisesta asema-aulasta kohti lähtölaituria, jotta pääsen vielä tänään kotiin! :)

-Emma

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! :)