SOCIAL MEDIA

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

emmaot alias emma

Olen vuonna 1994 syntynyt naisenalku Ylöjärveltä, Tampereen naapurikaupungista. Kirjoitin ylioppilaaksi tänä keväänä ja nyt minulle on auennut opiskelu paikka Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun kampukselta luokanopettajakoulutukseen. Koulupaikan myötä koittaa muutto 400 kilometrin päähän kotikonnuilta ja elämäni tulee varmasti muuttumaan hiumasti!

Asustelen tällä hetkellä vanhempieni ja pikkusiskoni Ellin kanssa Ylöjärvellä. Vapaa-ajallani tykkään rentoutua, nähdä kavereita ja matkustella. Harrastan scrapbookingia eli skräppäystä ja uskoisin, että täällä blogissakin tullaan näkemään skräppäyksiäni jonkin verran!

Unelmani on siis pikkutytöstä lähtien ollut tulla luokanopettajaksi ja nyt olen lähdössä tavoittelemaan unelmaani, jonka eteen olisin ollut valmis hakemaan kouluun vaikka viisi kertaa! Tuuri kuitenkin osui kohdalleni ja pääsin 8. varasijalta heti ensi yrittämällä
koulutukseen!Kirjoittaminen on minulle harrastus -ja oli se hetken aikaa työtäkin, kun kirjoitin kolumnia paikallislehteemme- ja blogini kautta pääsen tekemään sitä, mistä oikeasti pidän. Totta kai valokuvat kuuluvat myös blogini antiin, koska mitä tekstit nyt ilman kuvia olisivat? En ole ammattilaiskuvaaja, toisinaan onnistun nappaamaan kelpo-otoksia, mutta toisinaan kuvat ovat aivan tavallisen tallaajan kuvaamia.

Kuten monet muutkin tytöt, minäkin tykkään vaatteista, laukuista, kengistä ja kaikenmaailman asusteista. En kuitenkaan ole tyylinikkari, eikä lehtihyllyni pursua Costumeita tai Vogueita, mutta onneksi omistan tyylitietoisen siskon, joka pystyy antamaan neuvon jos toisenkin, kun vaatekaapin sisältö ei meinaa asettua päälleni! 

Olen iloinen jokaisesta lukijasta ja pyrin antamaan blogille kaiken mahdollisen, jotta jokainen voisi nauttia sitä lukiessaan! :) Tervetuloa mukaan elämäni muutosten keskelle, neuvoja ja vinkkejä otetaan vastaan kaikille elämänalueille!

Med hälsningar, Emma

2 kommenttia :

  1. vaikutat ihanan aidolta ihmiseltä ja sun blogi on myös hurmaava! :) kiva päästä syksyllä tutustumaan suhun kunnolla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)